Έναρξη πωλήσεων για την ηλεκτρική ναυαρχίδα Mercedes-EQS

Οι τιμές στη Γερμανία αρχίζουν από τις 106.000 ευρώ για την έκδοση EQS 450+, ισχύος 333 ίππων

Έναρξη πωλήσεων για την ηλεκτρική ναυαρχίδα Mercedes-EQS

Οι τιμές στη Γερμανία αρχίζουν από τις 106.000 ευρώ για την έκδοση EQS 450+, ισχύος 333 ίππων

Την έναρξη παραγγελιών στην Ευρώπη της EQS, του μοντέλου που τοποθετείται στην κορυφή της ηλεκτρικής της οικογένειας EQ, ανακοίνωσε η Mercedes-Benz. Δύο εκδόσεις του μεγάλου ηλεκτρικού sedan είναι διαθέσιμες για παραγγελία, η EQS 450+ με 333 ίππους και η EQS 580 4MATIC+ με 524 ίππους. Οι αντίστοιχες τιμές στη Γερμανία είναι 106.374 και 135.530 ευρώ.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να γίνουν γνωστές οι τιμές και στη χώρα μας. Οι παραδόσεις των πρώτων EQS θα αρχίσουν στη Γερμανία στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η νέα EQS προσφέρεται με το επίπεδο εξοπλισμού Edition 1, με επιπλέον χρέωση από 18.433,10 ευρώ (στη Γερμανία). Αυτό περιλαμβάνει εξωτερικά, τα οπτικά χαρακτηριστικά της AMG line και ζάντες 21 ιντσών που προσθέτουν μια σπορ πινελιά στο όχημα. Μεταλλική βαφή obsidian black, πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή και το σήμα «Edition 1» στα τρίγωνα του παραθύρου μπροστά από τους εξωτερικούς καθρέφτες. Ενώ εσωτερικά περιλαμβάνει ένα συνδυασμό χρωμάτων που διατίθεται μόνο για την Edition 1 και premium χαρακτηριστικά άνεσης. Συγκεκριμένα διαθέτει  δερμάτινη επένδυση designo nappa σε γκρι neva /  reflex blue, καθίσματα με υποστήριξη μέσης άνω πίνακα οργάνων και γραμμές σε αντανακλαστικό μπλε χρώμα, στοιχεία από ξύλο καρυδιάς , ειδικά σχεδιασμένες αγκράφες ζώνης ασφαλείας εμπρός και πίσω, πατάκια με το «Edition 1» και φωτεινό περβάζι πόρτας με λευκό «Edition 1».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!