Ηλεκτρικός στόλος 82 ΜΙΝΙ για εταιρεία στην Αυστρία

Η εταιρία Biogena δημιουργεί τον μεγαλύτερο στόλο ηλεκτρικών ΜΙΝΙ στην Αυστρία

Ηλεκτρικός στόλος 82 ΜΙΝΙ για εταιρεία στην Αυστρία

Η εταιρία Biogena δημιουργεί τον μεγαλύτερο στόλο ηλεκτρικών ΜΙΝΙ στην Αυστρία

Οι εργαζόμενοι της «361 ° Health Company Biogena» παρέλαβαν τα νέα τους αμιγώς ηλεκτρικά MΙΝΙ Cooper SE. Η αυστριακή οικογενειακή εταιρεία, η οποία είναι γνωστή για την ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία παρασκευασμάτων μικροθρεπτικών συστατικών, προσφέρει στους υπαλλήλους της σύγχρονη και βιώσιμη οδήγηση με αυτοκίνητα ισχύος έως 184 ίππων.

Η Biogena ακολουθεί εδώ και χρόνια μια βιώσιμη στρατηγική, η οποία περιλαμβάνει οικολογικά προϊόντα, αναδάσωση και προστασία του περιβάλλοντος, επομένως η φιλοσοφία της ταιριάζει της βρετανική κατασκευάστριας αυτοκινήτων. Με αυτά τα 82 οχήματα, η εταιρεία στέλνει ένα νέο μήνυμα για ηλεκτρική κινητικότητα και βιωσιμότητα ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στους εργαζόμενους να ζήσουν την οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων.

Με το MΙΝΙ Cooper SE, η ηλεκτρική κινητικότητα σε αστικό περιβάλλον συνδυάζεται με τα  χαρακτηριστικά του μοντέλου της premium κατηγορίας μικρών αυτοκινήτων. Από την εισαγωγή του στην αγορά το 2020, περισσότερα από 30.000 αυτοκίνητα έχουν ήδη πωληθεί παγκοσμίως.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!