Tο ανανεωμένο Hyundai Tucson έρχεται το 2024

H Hyundai παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 4ης γενιάς του επιτυχημένου SUV της, Tucson, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές του επόμενου έτους.

Το Hyundai Tucson.

Tο ανανεωμένο Hyundai Tucson έρχεται το 2024

H Hyundai παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 4ης γενιάς του επιτυχημένου SUV της, Tucson, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές του επόμενου έτους.

Η Hyundai ανανέωσε το Tucson στο μέσο της ζωής της 4ης γενιάς του, η οποία παρουσιάστηκε το 2020, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του. Το C-SUV δέχεται αρκετές αισθητικές αλλαγές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στις αρχές του 2024, συνοδευόμενο από την αποκάλυψη των προδιαγραφών του στο εγγύς μέλλον.

Το ανανεωμένο Tucson, που κληρονομεί τη σχεδιαστική γλώσσα «Parametric Dynamics» του τρέχοντος μοντέλου, η οποία φέρει την υπογραφή Sensuous Sportiness, δέχθηκε μικρές αλλαγές στο εμπρός μέρος, με τη μάσκα να έχει τροποποιηθεί.

Εξακολουθεί να έχει «στοιβαγμένα» φωτιστικά σώματα LED (Parametric Jewel Hidden Lights) ενσωματωμένα στη μάσκα, με τον προφυλακτήρα να παραμένει αμετάβλητος. Το ανανεωμένο αυτοκίνητο αποκτά επίσης νέο σχεδιασμό τροχών αλουμινίου. Στο πίσω μέρος, οι ποδιές είναι ενσωματωμένες στο καλούπι του προφυλακτήρα και διευρύνονται οριζόντια, ενισχύοντας την εντύπωση ενός μεγαλύτερου μεταξονίου.

Η Hyundai έχει πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό του Tucson. Το SUV αποκτά νέο ταμπλό με δύο οθόνες 12,3 ιντσών για το σύστημα infotainment και τον πίνακα οργάνων. Υπάρχει ένα νέο τριάκτινο τιμόνι με τον επιλογέα κίνησης τοποθετημένο στην κολόνα του τιμονιού.

Κάτω από το καπό, το Tucson αναμένεται να συνεχίσει να φέρει την ίδια σειρά κινητήρων. Επί του παρόντος, το SUV προσφέρεται με έναν ήπια υβριδικό turbo βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων που αποδίδει 150 και 180 ίππους. Υπάρχει επίσης ένας diesel κινητήρας 1,6 λίτρων με απόδοση 136 ίππων. Αυτοί οι κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, προσφέροντας τετρακίνηση στην κορυφαία έκδοση.

Η full hybrid έκδοση αυξάνει την ισχύ του βενζινοκινητήρα στους 230 ίππους, ενώ η plug-in υβριδική έκδοση διαθέτει 265 ίππους. Αμφότερα τα υβριδικά μοντέλα διατίθενται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το Tucson είναι εξοπλισμένο με πλήθος χαρακτηριστικών ασφαλείας, όπως ADAS επιπέδου 2, προσαρμοζόμενο cruise control και κάμερα 360 μοιρών. Διαθέτει επίσης διζωνικό κλιματισμό (με περισσότερα φυσικά χειριστήρια), ασύρματη φόρτιση smartphone, πανοραμική ηλιοροφή και φωτισμό περιβάλλοντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Hyundai Tucson

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!