Auteco: Προστατεύει την ανθρώπινη ζωή (video)

Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας και βρισκόμαστε δίπλα στα brands που έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στο θέμα της ασφάλειας, παρακολουθώντας το βίντεο “Γιατί Auteco = Οδική Ασφάλεια;”

Διανύουμε την Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2012 και στόχος είναι η μείωση των θανάτων και των τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα κατά 50 % έως το 2030.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους, ωστόσο οι αυτοκινητοβιομηχανίες προάγουν το θέμα της ασφάλειας με νέες τεχνολογίες και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Η Auteco προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή προλαμβάνοντας ατυχήματα που οφείλονται σε ζημιές και φθορές στα οχήματα. Επιπλέον, παρέχει εκπαίδευση στους οδηγούς για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων τους και συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω του ελέγχου των εκπομπών.

H Auteco επεκτείνει συνεχώς τα όρια των ελέγχων στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ) με την πιστοποίηση Mastercheck by Αuteco και έναν εξονυχιστικό έλεγχο 380 σημείων. Με αυτόν τον τρόπο, η Auteco θέτει σαφή πρότυπα για ασφαλή και υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένα οχήματα στους ελληνικούς δρόμους.

Μην ξεχνάτε να αναζητήσετε στα social media το hashtag #RoadSafetips και να δείτε περισσότερα brands και τη σημαντική συμβολή τους στο να είμαστε και να νιώθουμε ασφαλείς όταν οδηγούμε.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!