Kia: Η ασφάλεια αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα (video)

Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας και βρισκόμαστε δίπλα στα brands που έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στο θέμα της ασφάλειας, παρακολουθώντας το βίντεο “Γιατί Kia = Οδική Ασφάλεια;”

Διανύουμε την Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2012 και στόχος είναι η μείωση των θανάτων και των τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα κατά 50 % έως το 2030.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους, ωστόσο οι αυτοκινητοβιομηχανίες προάγουν το θέμα της ασφάλειας με νέες τεχνολογίες και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Η Kia θεωρεί την ασφάλεια ως απόλυτη προτεραιότητα για τον οδηγό και τους επιβάτες τους σε κάθε διαδρομή. Όλα τα μοντέλα της Kia είναι εξοπλισμένα με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης. Η στιβαρή κατασκευή, η οδική συμπεριφορά και η ενσωματωμένη τεχνολογία εξασφαλίζουν υψηλή ενεργητική και παθητική ασφάλεια για όλα τα μοντέλα της Kia, με άριστες βαθμολογίες στις δοκιμές του EURO NCAP.

Η μοναδική 7-ετή εργοστασιακή εγγύηση καλύπτει όλα τα μοντέλα της Kia χωρίς περιορισμούς, προσφέροντας ασφάλεια και ανεμπόδιστη ευελιξία στον οδηγό.

Μην ξεχνάτε να αναζητήσετε στα social media το hashtag #RoadSafetips και να δείτε περισσότερα brands και τη σημαντική συμβολή τους στο να είμαστε και να νιώθουμε ασφαλείς όταν οδηγούμε.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!