Hyundai: Εμπνέει εμπιστοσύνη στον οδηγό του (video)

Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας και βρισκόμαστε δίπλα στα brands που έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στο θέμα της ασφάλειας, παρακολουθώντας το βίντεο “Γιατί Hyundai = Οδική Ασφάλεια;”

Διανύουμε την Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2012 και στόχος είναι η μείωση των θανάτων και των τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα κατά 50 % έως το 2030.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους, ωστόσο οι αυτοκινητοβιομηχανίες προάγουν το θέμα της ασφάλειας με νέες τεχνολογίες και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Το Hyundai προσφέρει ευελιξία και σταθερότητα στον δρόμο, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στον οδηγό του, ενώ το Hyundai SmartSense προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού από τη βασική έκδοση.

Το i10 διατηρεί τον τίτλο του ασφαλέστερου αυτοκινήτου της κατηγορίας του και η εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων (που αφορά για όλα τα Hyundai) προσφέρει σιγουριά για τη λειτουργικότητα και ασφάλεια του οχήματος.

Μην ξεχνάτε να αναζητήσετε στα social media το hashtag #RoadSafetips και να δείτε περισσότερα brands και τη σημαντική συμβολή τους στο να είμαστε και να νιώθουμε ασφαλείς όταν οδηγούμε.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!