Συμβουλές φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος για… αρχάριους (video)

Εάν σας φαίνεται… βουνό η διαδικασία φόρτισης ενός ηλεκτρικού οχήματος, μην αγχώνεστε! Ακολουθήστε τα απλούστατα βήματα του βίντεο και όλα θα πάνε καλά.

Για τους περισσότερους, η φόρτιση του ηλεκτρικού οχήματος ίσως φαίνεται δύσκολη, ειδικά εάν δεν το έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια απλή διαδικασία, αρκεί να έχετε το όχημα, τo καλώδιo και έναν ταχυφορτιστή.

Mπορείτε να παρακολουθήσετε έναν απλό οδηγό φόρτισης ενός ηλεκτρικού οχήματος και με τη βοήθεια ενός ταχυφορτιστή της Blink, να φορτίσετε με επιτυχία το όχημά σας και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης.

Βασικό είναι να υπάρχει smartphone, στο οποίο έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή της εταιρείας του ταχυφορτιστή. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε τη Blink Charging Hellas, που χρησιμοποιεί κορυφαίες τεχνολογίες κρυπτογράφησης για την ασφαλή επικοινωνία των χρηστών με την πλατφόρμα. Η εγγραφή στην πλατφόρμα της Blink γίνεται δωρεάν.

Ακόμα, η Blink προσφέρει και δωρεάν την έκδοση κάρτας RFID, η οποία σας αποστέλλεται και απλοποιεί ακόμα περισσότερο τη διαδικασία φόρτισης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πλησιάσετε την RFID κάρτα στον καρταναγνώστη και η φόρτιση (εφόσον έχει συνδεθεί το καλώδιο) ξεκινάει. Η RFID κάρτα είναι ιδανική και για υπόγεια parking, όπου έχουν τοποθετηθεί μεν φορτιστές, ωστόσο δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Η Blink με πρωταρχικό στόχο της τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των οδηγών και συνεργατών της, έχει ήδη τοποθετήσει πανελλαδικά πάνω από 380 σημεία φόρτισης καλύπτοντας το μεγαλύτερο οδικό δίκτυο και συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!