Η Alpine εορτάζει τα 100ά γενέθλια του ιδρυτή της με την A110 GT J. Redele

Η Alpine εορτάζει την επέτειο 100 χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή της, Jean Redele, με μια περιορισμένη έκδοση της Α110 GT.

Η Alpine εορτάζει τα 100ά γενέθλια του ιδρυτή της με την A110 GT J. Redele

Η Alpine εορτάζει την επέτειο 100 χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή της, Jean Redele, με μια περιορισμένη έκδοση της Α110 GT.

Η Alpine σηματοδοτεί την 100ή επέτειο από τη γέννηση του ιδρυτή της, Jean Redele, με την παγκόσμια πρεμιέρα ενός μοντέλου περιορισμένης έκδοσης, που γιορτάζει την κληρονομιά της μάρκας που δημιούργησε o Γάλλος: την A110 GT J. Rédélé.

To εν λόγω μοντέλο παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια στη γενέτειρα της μάρκας, τη Dieppe, σε μια εκδήλωση στην οποία συγκεντρώθηκαν επίσης 1.000 αυτοκίνητα εμβληματικών μοντέλων της Alpine του παρελθόντος και του παρόντος.

Βασισμένη στην A110 GT, η νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής διαθέτει χρώμα που άρεσε ιδιαίτερα στον Jean Rédélé, το Montebello Grey, το οποίο συνδυάζεται αποκλειστικά με μια γυαλιστερή μαύρη οροφή.

Μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα 300 ίππων με την A110 GT, και η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών Grand Prix με κοπή διαμαντιού, μέσα από τις οποίες διακρίνονται οι αποκλειστικές ασημί δαγκάνες φρένων. Στο εσωτερικό δεσπόζει το μαύρο δέρμα και οι κομψές γκρι ραφές τονίζουν τη συνέργεια μεταξύ του Montebello Grey και των σκούρων στοιχείων.

Mόλις 100 μονάδες της συγκεκριμένης έκδοσης θα παραχθούν, ως αναφορά στην 100η επέτειο του ιδρυτή της, κάθε αυτοκίνητο θα φέρει μια αριθμημένη πλακέτα με την υπογραφή του Jean Redele. Η περιορισμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία μέσω της εφαρμογής Alpine από την 1η Ιουνίου.

Η A110 GT J. Rédélé Limited Edition ηγήθηκε μιας ειδικής εορταστικής παρέλασης από το Manufacture Alpine Dieppe Jean Redele, την ιστορική τοποθεσία παραγωγής της Alpine τότε και τώρα, η οποία κορυφώθηκε στην προκυμαία της Dieppe.

Στην παρέλαση πρωτοστάτησε και το μονοθέσιο Formula 1 της Alpine. Το εντυπωσιακό θέαμα συμπλήρωσε μια πομπή από παλιές και νέες Alpine και το εμβληματικό A110 Berlinette της χωροφυλακής. Φτάνοντας στην προκυμαία της Dieppe, η Michelle Redele, σύζυγος του ιδρυτή της Alpine, παρέλαβε τα κλειδιά της πρώτης A110 GT J. Rédélé.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!