Η Mercedes-Benz αναβαθμίζει τα μικρά της Van

Οι Mercedes-Benz EQT και eCitan Tourer είναι διαθέσιμες και με μακρύ μεταξόνιο και έως επτά θέσεις, ενώ οι Citan Mixto και eCitan Mixto προσαρμόζονται στις ανάγκες του επαγγελματία.

Η Mercedes-Benz αναβαθμίζει τα μικρά της Van

Οι Mercedes-Benz EQT και eCitan Tourer είναι διαθέσιμες και με μακρύ μεταξόνιο και έως επτά θέσεις, ενώ οι Citan Mixto και eCitan Mixto προσαρμόζονται στις ανάγκες του επαγγελματία.

Η Mercedes-Benz επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της στην κατηγορία των μικρών Van, τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες.

Η Mercedes-Benz EQT καθώς και το eCitan Tourer διατίθενται πλέον με μακρύ μεταξόνιο και, ως αποτέλεσμα, μπορούν να εξοπλιστούν προαιρετικά με έως και επτά θέσεις.

Αυτές οι εκδόσεις της EQT και του eCitan Tourer επιτρέπουν πιο ευέλικτη χρήση του εσωτερικού χώρου. Ένα νέο χαρακτηριστικό και των δύο μοντέλων είναι η δυνατότητα επιλογής τρίτης σειράς καθισμάτων με δύο ξεχωριστά καθίσματα, επιτρέποντας τη μεταφορά έως και επτά ατόμων.

Η δεύτερη και η τρίτη σειρά καθισμάτων είναι εξοπλισμένες με ατομικά ρυθμιζόμενα και αναδιπλούμενα καθίσματα, τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν για να επιτρέπουν την ευέλικτη χρήση του εσωτερικού. Διαθέτουν επίσης σημεία ISOFIX για παιδικά καθίσματα.

Ο χώρος των αποσκευών έχει αυξηθεί και φτάνει τα 3.660 λίτρα με την αφαίρεση των πίσω καθισμάτων. Τέλος, οι συρόμενες πόρτες είναι μεγαλύτερες κατά 83 εκατοστά και στις δύο πλευρές, διευκολύνοντας την πρόσβαση στη δεύτερη και τρίτη σειρά.

Όσον αφορά τον επαγγελματία χρήστη μικρού Van, υπάρχουν τα Mercedes-Benz Citan Mixto και eCitan Mixto. Και οι δύο εκδόσεις προσφέρουν ευέλικτη εσωτερική σχεδίαση, όπως ο πάγκος καθισμάτων στη δεύτερη σειρά, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με την καινοτόμο λειτουργία Fold & Load.

Όταν ο πίσω πάγκος βρίσκεται σε θέση καθίσματος, προσφέρει χώρο για έως και τρία άτομα, ενώ η διαχωριστική γρίλια διαχωρίζει τους επιβάτες από το φορτίο. Στην όρθια θέση, ο πάγκος μεταμορφώνεται σε ένα ευέλικτο διαχωριστικό μεταξύ του χώρου του οδηγού και του χώρου φόρτωσης. Έτσι, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 3.200 λίτρα.

Όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά Van διαθέτουν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει μέγιστη ισχύ 122 ίππων και μέγιστη ροπή 245 Nm. Σε ταχυφόρτιση, η μπαταρία των 45 kWh μπορεί να φορτίσει από το 10 στο 80% σε 38 λεπτά. Στο εσωτερικό υπάρχει οθόνη infotainment 9,5 ιντσών, η οποία ενσωματώνει Apple CarPlay και Android Auto.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!