Το Fiat Pandina συνεχίζει το θρύλο του μικρού αυτοκινήτου πόλης

Το νέο Fiat Pandina είναι το πιο ασφαλές και προηγμένο Panda που κατασκευάστηκε ποτέ, χάρη στα εξελιγμένα συστήματα ADAS και την αναβαθμισμένη ψηφιακή τεχνολογία που διαθέτει.

Το Fiat Pandina συνεχίζει το θρύλο του μικρού αυτοκινήτου πόλης

Το νέο Fiat Pandina είναι το πιο ασφαλές και προηγμένο Panda που κατασκευάστηκε ποτέ, χάρη στα εξελιγμένα συστήματα ADAS και την αναβαθμισμένη ψηφιακή τεχνολογία που διαθέτει.

Η Fiat παρουσίασε την τελευταία εξέλιξη του θρυλικού Panda, ενός μοντέλου που έχει διαγράψει εντυπωσιακή πορεία 40 ετών και πάνω από 8 εκατ. πωλήσεων. Ονομάζεται Pandina και έρχεται να διατηρήσει την ηγετική παρουσία της μάρκας σε μια κατηγορία όπου παραδοσιακά πρωταγωνιστεί, υπηρετώντας την απλότητα, τη δημιουργικότητα και την πρακτικότητα.

Εύκολο στην οδήγηση, με εύχρηστη καμπίνα και οικονομικό στη χρήση, το Panda έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό και πιστό κοινό. Tώρα, συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά με τις πλέον σύγχρονες επιταγές της αυτοκίνησης, αναβαθμίζοντας την εμπειρία χρήσης χωρίς αλλοίωση του προσιτού προφίλ.

Για αυτό, φροντίζει ένα πλήρες πακέτο υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό και περιλαμβάνει ενεργό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και διατήρηση της λωρίδας κίνησης, μαζί με αναγνώριση κόπωσης του οδηγού και των οδικών σημάτων. Επιπρόσθετα, οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος κάνουν την καθημερινότητα εύκολη, επικουρούμενοι από cruise control και αισθητήρα φώτων με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων.

Σημαντικό μέρος της αναβαθμισμένης εμπειρίας που προσφέρει το Pandina αφορά στο εσωτερικό, όπου υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto. Τη μεγαλύτερη αισθητική διαφορά κάνει ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 7” που έχει τρία διαφορετικά layout, δίνοντας τη σκυτάλη στο ανασχεδιασμένο τιμόνι και τη νέα οθόνη αφής 7” στο ταμπλό. Τα καθίσματα από την πλευρά τους έχουν νέες επενδύσεις από Seaqual Yarn, ένα είδος συνθετικού υφάσματος από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Το Fiat Pandina συνεχίζει το θρύλο του αειθαλούς Panda, του μοναδικού τόσο μικρού 5θυρου και 5θέσιου μοντέλου που θα περιλαμβάνει η γκάμα της Stellantis. Η γραμμή συναρμολόγησης θα παραμείνει εντός του εργοστασίου Giambattista Vico στο Pomigliano d’Arco της Ιταλίας για τα επόμενα χρόνια, και μάλιστα η παραγωγή θα αυξηθεί κατά 20%, προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση. Στη χώρα μας, η δυνατότητα παραγγελίας θα είναι ενεργή από το καλοκαίρι και οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!