Νέο Hyundai i20 N Line με σπορ χαρακτήρα μέσα – έξω

Η έκδοση N Line του ανανεωμένου i20 διαθέτει μεταξύ άλλων νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και εργονομικά σχεδιασμένα σπορ καθίσματα.

Νέο Hyundai i20 N Line με σπορ χαρακτήρα μέσα – έξω

Η έκδοση N Line του ανανεωμένου i20 διαθέτει μεταξύ άλλων νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και εργονομικά σχεδιασμένα σπορ καθίσματα.

Η γκάμα του Hyundai i20, που ανανεώθηκε και δοκιμάσαμε πρόσφατα, πρόκειται να εμπλουτιστεί σύντομα με την νέα έκδοση N Line. Η παραγωγή της σπορ έκδοσης του νέου i20 πρόκειται να ξεκινήσει τον Απρίλιο.

Διαθέτοντας ανανεωμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, το νέο i20 N Line ενισχύει τον ήδη δυναμικό σχεδιασμό του κορεατικού σουπερμίνι. Ανάμεσά τους οι νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17” και η ανασχεδιασμένη μάσκα με λογότυπο N Line στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου.

Η γκάμα χρωμάτων περιλαμβάνει εννέα επιλογές, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων αποχρώσεων: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic.

Στο εσωτερικό συναντάμε πολύχρωμο ατμοσφαιρικό φωτισμό, τιμόνι N Line με διάτρητο δέρμα και αποκλειστικές κόκκινες ραφές και ειδικά σχεδιασμένο λεβιέ ταχυτήτων με δερμάτινη επένδυση, έντονες κόκκινες πινελιές και λογότυπο N.

Επιπλέον, τα αντιολισθητικά σπορ πεντάλ με στοιχεία αλουμινίου και οι ραφές αντίθεσης σε όλο το εσωτερικό τονίζουν διακριτικά το σχεδιαστικό ήθος υψηλών επιδόσεων της έκδοσης N Line, ενώ τα σπορ καθίσματα προσφέρουν καλύτερη στήριξη κατά την δυναμική οδήγηση.

Παρόμοια με τα υπόλοιπα μοντέλα i20, η έκδοση i20 N Line διαθέτει βελτιώσεις όπως θύρες USB type-C, σύστημα eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και ενημερώσεις χαρτών Over-the-Air (OTA).

Ανάλογη προσοχή έχει δεχθεί και ο τομέας της άνεσης και ασφάλειας με συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης. Ανάμεσά τους το Forward CollisionAvoidance Assist (FCA), το Lane Following Assist (LFA), το Parking Assist (PA), το Blindspot CollisionAvoidance Assist (BCA) και το Smart Cruise Control (NSCC) που βασίζεται στην πλοήγηση και προσαρμόζει την ταχύτητα για ασφαλέστερη οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!