Padel ρακέτα από την CUPRA και τη Wilson

Το UrbanRebel Racing Concept αποτελεί έμπνευση για την νέα padel ρακέτα Wilson LT που σχεδιάστηκε από την Cupra.

Padel ρακέτα από την CUPRA και τη Wilson

Το UrbanRebel Racing Concept αποτελεί έμπνευση για την νέα padel ρακέτα Wilson LT που σχεδιάστηκε από την Cupra.

H CUPRA έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το padel. Απόδειξη η νέα ρακέτα CUPRA Wilson LT, η οποία αποτελεί καρπό της συνεργασίας της ισπανικής μάρκας με την εταιρία Wilson Sporting Goods Co. Άλλωστε, ένας μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του padel είναι μέλη της CUPRA Tribe. Η μεγάλη λίστα περιλαμβάνει παίχτες όπως οι Alejandro Galán, Paula Josemaría, Federico Chingotto, Juan Tello, Ariana Sánchez και Fernando Belasteguín.

Η νέα ρακέτα, η τρίτη που δημιουργείται από τη συγκεκριμένη συνεργασία, είναι σχεδιασμένη 100% από την CUPRA και κατασκευασμένη από τη Wilson. Η τελευταία έκδοση είναι εμπνευσμένη από το CUPRA UrbanRebel Racing Concept, μία πρώτη ένδειξη του ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης της μάρκας που ενσωματώνει στοιχεία από τον κόσμο των video games, συνδυάζει τη βιωσιμότητα και την απόδοση με τις εντυπωσιακές αισθητικές που χαρακτηρίζουν τον εικονικό κόσμο.

Η ρακέτα, από την πλευρά της, ξεχωρίζει με τα χρώματά της θυμίζοντας το αυτοκίνητο και προβάλει ένα ιδιαίτερο, ιριδίζον τελείωμα, το πρώτο σχεδιαστικό στοιχείο στις ρακέτες padel, αποκλειστικά σχεδιασμένο από την CUPRA.

H padel ρακέτα CUPRA Wilson LT ενσαρκώνει, σύμφωνα με τους δημιουργούς της, τον ατρόμητο χαρακτήρα μιας νέας γενιάς παιχτών που αναζητούν απαράμιλλη απόδοση στο γήπεδο. Είναι σχεδιασμένη να παράσχει τέλεια ισορροπία μεταξύ σταθερότητας και ελαφρότητας και προσφέρει απόλυτο έλεγχο, με ασυναγώνιστη ευκινησία και ακρίβεια.

«Το padel είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα σπορ παγκοσμίως και απαρτίζεται από μια κοινότητα παθιασμένων ατόμων. Η padel ρακέτα CUPRA Wilson LT δεν εκπροσωπεί μόνο τις αξίες μας αλλά ενσαρκώνει το πνεύμα της κοινότητας του padel,» είπε ο Ignasi Prieto, Global Marketing Director CUPRA.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!