Εντοπίστηκε σε δοκιμές το ανανεωμένο Hyundai Tucson

Το Hyundai Tucson θα ανανεωθεί στο μέσο της ζωής του και η νέα εκδοχή εντοπίστηκε να υποβάλλεται σε δοκιμές.

Εντοπίστηκε σε δοκιμές το ανανεωμένο Hyundai Tucson

Το Hyundai Tucson θα ανανεωθεί στο μέσο της ζωής του και η νέα εκδοχή εντοπίστηκε να υποβάλλεται σε δοκιμές.

Η Hyundai προετοιμάζει facelift στα μέσα της ζωής για το Tucson, το μεσαίου μεγέθους SUV της, σε μια προσπάθεια να το διατηρήσει φρέσκο έναντι των ανταγωνιστών του, όπως το Volkswagen Tiguan και το Peugeot E-3008, τα οποία έχουν επίσης ανανεωθεί. Τώρα το εντοπίσαμε σε δοκιμές με καμουφλάζ να αντιμετωπίζει τους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Το ανανεωμένο Tucson φαίνεται να έχει κάποιες αναβαθμίσεις στη σχεδίασή του, οι οποίες περιλαμβάνουν μια καινούργια διαμόρφωση της εμπρός μάσκας, η οποία συμπληρώνεται από νέους προβολείς LED. Το πίσω μέρος του νέου Tucson είναι πιο έντονα συγκαλυμμένο, αλλά η τοποθέτηση του καμουφλάζ στο πάνω μέρος της πίσω πόρτας υποδηλώνει μια αναθεώρηση της αεροτομής, ενώ αναμένεται επίσης ένας νέος πίσω προφυλακτήρας.

Η Hyundai παρουσίασε πρόσφατα μια νέα, πιο τετραγωνισμένη και μινιμαλιστική εμφάνιση με την τελευταία έκδοση του Santa Fe, αλλά καθώς το νέο Tucson θα είναι απλώς ένα facelift, δεν θα περιμέναμε ότι η σχεδιαστική του γλώσσα θα διαφέρει πολύ από το απερχόμενο μοντέλο.

Το νέο Tucson αναμένεται επίσης να λάβει κάποιες τεχνολογικές και εσωτερικές αναβαθμίσεις, οπότε θα περιμέναμε να επωφεληθεί από την τελευταία έκδοση του συστήματος infotainment της Hyundai. Δεν είναι σαφές αν το ανανεωμένο Tucson θα λάβει ανασχεδιασμό της καμπίνας για να συμπεριλάβει μια παρόμοια διάταξη διπλής οθόνης με αυτή που βρίσκεται στα τελευταία μοντέλα Kona και Ioniq, αν και αυτό είναι απίθανο.

Θα περιμέναμε επίσης μια επιλογή κινητήριων μονάδων παρόμοια με αυτές που προσφέρονται σήμερα στο απερχόμενο μοντέλο, συμπεριλαμβανομένων των ήπια υβριδικών, full hybrid και plug-in υβριδικών επιλογών, αν και με ελαφρώς βελτιωμένες επιδόσεις και αυτονομία. Όπως και με το παλιό Tucson, είναι πιθανό ότι το νέο αυτοκίνητο θα διατηρήσει την επιλογή εκδόσεων με κίνηση στον εμπρός άξονα ή τετρακίνητων.

Το νέο Hyundai Tucson είναι πιθανό να αποκαλυφθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του 2024, και θα περιμέναμε να αρχίσει να πωλείται αμέσως μετά, αντιμετωπίζοντας τις τελευταίες εκδόσεις των κύριων ανταγωνιστών του. Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για την τιμολόγηση, αλλά θα περιμέναμε μια μικρή αύξηση σε σχέση με την εναρκτήρια τιμή των των 29.990 ευρώ του απερχόμενου μοντέλου.

Αποκλειστική συνεργασία: Car Buyer

Δείτε τις τιμές όλων των μοντέλων της Hyundai στην Ελλάδα

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!