Το ηλεκτρικό ΜΙΝΙ πάει στο Φεστιβάλ Ταχύτητας

Το MINI Electric Pacesetter, αυτοκίνητο ασφαλείας στη Formula E, θα εμφανιστεί στο Goodwood

Το ηλεκτρικό ΜΙΝΙ πάει στο Φεστιβάλ Ταχύτητας

Το MINI Electric Pacesetter, αυτοκίνητο ασφαλείας στη Formula E, θα εμφανιστεί στο Goodwood

Μετά την παρουσίασή του τον Μάρτιο ως αυτοκίνητο ασφαλείας στη Formula E, το MINI Electric Pacesetter, εμπνευσμένο από τo MINI John Cooper Works, θα εμφανιστεί ενώπιον των θεατών στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Goodwood.

Το MINI Electric Pacesetter είναι μία ακραία έκδοση του ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας, χρησιμοποιείται ως το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας της Formula E και οι θεατές θα μπορούν να το καμαρώσουν στο First Glance Paddock. Παράλληλα θα λάβει μέρος στην καθιερωμένη ανάβαση, με τον Charlie Cooper στο τιμόνι, εγγονό του John Cooper.

Ο πρεσβευτής της MINI και θρύλος των αγώνων Ράλι, Paddy Hopkirk, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα του Monte Carlo το 1964 με το κλασικό Morris Mini Cooper S Mk1, θα είναι διαθέσιμος για να συναντήσει το κοινό και να υπογράψει αυτόγραφα το Σάββατο 10 Ιουλίου.

Επίσης, στο περίπτερο της φίρμας θα παρουσιαστεί η πλήρης γκάμα των μοντέλων της, συμπεριλαμβανομένων των MINI Hatch, MINI Convertible και MINI Electric, μαζί με το MINI Countryman SUV αλλά και το MINI Clubman.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!