Δύο Porsche “καθοδηγούν” την Playmobil

Οι δύο εταιρείες συνεχίζουν τη μακροχρόνια συνεργασία τους

Δύο Porsche “καθοδηγούν” την Playmobil

Οι δύο εταιρείες συνεχίζουν τη μακροχρόνια συνεργασία τους

Αν μπορούν όλοι να αποκτήσουν μία Porsche, αυτή είναι της Playmobil. Η συνεργασία των δύο συνεχίζεται με την 911 GT3 Cup και το πρωτότυπο της Taycan, την “Mission E”. Η μήκους 26,5 εκατοστών 911 υιοθετεί τα αγωνιστικά χρώματα της Porsche και, όπως το πρωτότυπο, διαθέτει κι αυτή ρυθμιζόμενη πίσω πτέρυγα και φωτισμό εμπρός, πίσω, ακόμα και στο εσωτερικό. Η φιγούρα του οδηγού φορά τα προβλεπόμενα αγωνιστικά ρούχα και διαθέτει ένα κρουστικό κατσαβίδι για την αλλαγή ελαστικών και έναν πυροσβεστήρα στο χέρι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το Mission E μπορεί να ελεγχθεί με το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο ή μέσω εφαρμογής από το smart phone. Διαθέτει επίσης πραγματικό φωτισμό τεσσάρων σημείων στους μπροστινούς προβολείς, ενώ η πίσω φωτιστική λωρίδα ανάβει πιο έντονα, ως φως φρένων, όταν το όχημα επιβραδύνεται. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται για το μοντέλο μήκους 27,5 cm και ένας μικροσκοπικός φορτιστής (μία στήλη). Η αντίστοιχη Playmobil φιγούρα του οδηγού, που φορά γυαλιά ηλίου και ρολόι χειρός αφορά κατά πάσα πιθανότητα σε μία δεσποινίδα από το τμήμα εξέλιξης, αφού το lap top μάλλον σε αυτήν ανήκει.

Και στα δύο μοντελάκια της Porsche η οροφή είναι αποσπώμενη. Στη Γερμανία, η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 49,99 ευρώ για την GT3 Cup και 59,99 ευρώ για την Taycan Mission-E.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!