Με κόσμο, παρά την πανδημία, το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood

Οι προϋποθέσεις για να επιτραπεί η είσοδος στους θεατές κατά το τετραήμερο 8-11 Ιουλίου

Με κόσμο, παρά την πανδημία, το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood

Οι προϋποθέσεις για να επιτραπεί η είσοδος στους θεατές κατά το τετραήμερο 8-11 Ιουλίου

Την παρουσία θεατών, καθώς εντάχθηκε ως πιλοτική εκδήλωση στο Events Research Programme (ERP) της Μ. Βρετανίας, εξασφάλισαν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood. Πρόκειται για το σημαντικότερο υπαίθριο γεγονός για τους φίλους του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Ευρώπη.

Το πρωτόκολλο του ERP για την πανδημία του κορονοϊού καθορίζει στη Μ. Βρετανία τις προϋποθέσεις διεξαγωγής εκδηλώσεων με μεγάλη προσέλευση κοινού. Ειδικά για το Φεστιβάλ Ταχύτητας θα επιτραπεί η παρουσία όσων έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, είτε για τις κερκίδες είτε για τους χώρους φιλοξενίας των εταιρειών που εκθέτουν τα μοντέλα τους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και όσοι επέλεξαν να μεταφέρουν για φέτος τα εισιτήρια της εκδήλωσης του 2020 που ματαιώθηκε. Το φετινό Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου, με ορισμένα εισιτήρια της πρώτης μέρας να παραμένουν διαθέσιμα προς αγορά.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τους επισκέπτες

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood (νότια του Λονδίνου) θα επιτραπεί σε όσους είτε έχουν κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου τουλάχιστον 14 μέρες πριν, είτε έχουν αρνητικό αποτέλεσμα self test, έως 48 ώρες πριν την εκδήλωση.

Πάρτε μια γεύση από το θέαμα που απολαμβάνουν κάθε χρόνο οι επισκέπτες στο Goodwood

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!