Η Audi χορηγός στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Bayern

Τη δυνατότητα να απολαύσουν οι φίλοι της Bayern την προετοιμασία της ομάδας τους θα τους προσφέρει η Audi

Audi Summer Tour 2021: The Audi Q4 e-tron is waiting for FC Bayern players Alphonso Davies, Lucas Hernandez, and Leon Goretzka (from left) to take it for a spin

Η Audi χορηγός στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Bayern

Τη δυνατότητα να απολαύσουν οι φίλοι της Bayern την προετοιμασία της ομάδας τους θα τους προσφέρει η Audi

Η γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα θα… οδηγεί Audi μέσα στο καλοκαίρι και θα δώσει τη χαρά στους φίλους της να απολαύσουν την προετοιμασία της, έστω και διαδικτυακά. Το Audi Summer Tour, θα είναι διαθέσιμο διαδικτυακά, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους της γερμανικής ομάδας από όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν τα αστέρια της κατά την προετοιμασία τους.

Η πρώτη παρουσίαση θα γίνει στις 24 Ιουλίου, όπου η Bayern θα αντιμετωπίσει σε έναν αγώνα προετοιμασίας τον Ajax, στο Allianz Arena. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από RTL, με τους θεατές που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα να είναι, λόγω κορονοϊού, μόνο 500.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι παίκτες της Μπάγερν φορτίζουν τα Audi στην Allianz Arena

Από 23 έως 31 Ιουλίου, οι οπαδοί της ομάδας σε όλο τον κόσμο, θα έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το νέο προπονητή Julian Nagelsmann, να διαμορφώνει τη νέα ομάδα. Θα μπορούν να παρακολουθούν σε απευθείας μετάδοση όλες τις εξελίξεις, ενώ θα έχει και μπόνους υλικό, με… παραλειπόμενα και πράγματα που γίνονται πίσω από τις κάμερες.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!