Το Citroen 2CV επιστρέφει σε playmobil

Η Citroen με την Playmobil ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επανακυκλοφορία του θρυλικού 2CV, στη γκάμα των μοντέλων του διάσημου κατασκευαστή παιχνιδιών, 75 χρόνια μετά την πρεμιέρα του.

Το Citroen 2CV επιστρέφει σε playmobil

Η Citroen με την Playmobil ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επανακυκλοφορία του θρυλικού 2CV, στη γκάμα των μοντέλων του διάσημου κατασκευαστή παιχνιδιών, 75 χρόνια μετά την πρεμιέρα του.

Το Citroen 2CV Playmobil στο κουτί του μαζί με πολυάριθμους χαρακτήρες και αξεσουάρ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα έχει πολλές νέες και συναρπαστικές περιπέτειες και θα προσφέρει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και χαράς, σε μικρά και μεγαλύτερα παιδιά. Το 2CV Playmobil αποκαλύφθηκε στο γαλλικό κοινό για πρώτη φορά στο περίπτερο της Citroen, στην έκθεση Retromobile στο Παρίσι.

Το πρόσφατο αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Citroen και της Playmobil, της οποίας τα ποιοτικά παιχνίδια δε χάνονται και τα απολαμβάνουν οι οικογένειες για σχεδόν 50 χρόνια, είναι το εξαιρετικά αναγνωρίσιμο και παγκοσμίως γνωστό 2CV, το οποίο επιστρέφει στο προσκήνιο 75 χρόνια μετά το επίσημο λανσάρισμά του από τη Citroen.

Έτσι, είτε είστε μικρό, είτε μεγαλύτερο παιδί, συλλέκτης ή σας αρέσουν τα αυτοκίνητα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακαλύψετε το 2CV Playmobil, το οποίο αναμφίβολα κάποια ημέρα θα θεωρείται συλλεκτικό.

Το μοντέλο που παρουσιάστηκε στην έκθεση Retromobile στο Παρίσι, είναι μια νέα έκδοση του θρυλικού 2CV που είναι διαθέσιμη από την Playmobil με ένα επαναστατικό σύνολο τεχνικών προδιαγραφών. Με μηδενικές εκπομπές CO2 χάρη στη… χειρωνακτική ώθηση και περιορισμένη μάζα 302 γρ., σε ένα μοντέλο με μήκος 284 χιλ., το Citroen 2CV Playmobil θα μεταφέρει ευχάριστα μικρούς και μεγάλους, από 5 έως 99 ετών, στον υπέροχο κόσμο των Playmobil, διεγείροντας τη φαντασία ή τις παιδικές τους αναμνήσεις.

Σχεδιασμένο για να μπορεί να το αποκτήσει κανείς πολύ εύκολα και στιβαρό για να αντέξει σε κάθε κακουχία, το 2CV συμβολίζει μια πολύχρωμη και ζωντανή εποχή. Κατά καιρούς υπήρξε και σταρ του κινηματογράφου. Αυτή η καλή διάθεση αναδεικνύεται από το γαλάζιο του χρώμα και τα αξεσουάρ που το συμπληρώνουν: ένας αγρότης με τις χήνες, το χοίρο του, καθώς και τα δοχεία για το γάλα που παραπέμπουν στην ύπαιθρο. Από την άλλη, ένας οδηγός με στολή ναυτικού με χαλαρή εμφάνιση και ένας αστυνομικός – εικόνα που παραπέμπει σε άλλη, ιδιαίτερα αγαπημένη, γαλλική ταινία. Στο κιτ, περιλαμβάνεται και μια σειρά από αυτοκόλλητα πολλαπλών χρήσεων, με τα οποία ο καθένας μπορεί να προσαρμόσει το 2CV Playmobil του όπως επιθυμεί.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!