Με Plug-in υβριδικούς κινητήρες το νέο Opel Astra

Την αναβαθμισμένη και σύγχρονη εικόνα του νέου Astra θα συνοδεύει πλούσια τεχνολογία

Με Plug-in υβριδικούς κινητήρες το νέο Opel Astra

Την αναβαθμισμένη και σύγχρονη εικόνα του νέου Astra θα συνοδεύει πλούσια τεχνολογία

Το νέο Opel Astra είναι προ των πυλών, με το μοντέλο να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης. Η Opel μας έδωσε τα πρώτα επίσημα στοιχεία του όσον αφορά κομμάτι της νέας του αισθητικής. Αποκάλυψε κάποιες φωτογραφίες που αφορούν το πίσω μέρος, το εμπρός φωτιστικό σώμα, αλλά και το εντυπωσιακό νέο εσωτερικό του.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΕΟ OPEL ASTRA ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Χαρακτηριστικό γνώρισμα θα αποτελεί η νέα μάσκα Vizor που ακολουθεί την εταιρική ταυτότητα της Opel. Τη μεγάλη ενιαία μάσκα θα πλαισιώνουν τα νέα φωτιστικά σώματα με τεχνολογία IntelliLux LED. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει το όνομα του μοντέλου που τώρα είναι τοποθετημένο στο κέντρο της πέμπτης πόρτας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ OPEL ASTRA ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Νέο, σημαντικά αναβαθμισμένο θα είναι και το εσωτερικό του, που υιοθετεί τεχνολογία Pure Panel. Δυο μεγάλες ευρείες οθόνες σε σειρά και με προσανατολισμό προς τον οδηγό, προβάλουν όλες τις πληροφορίες που αφορούν το αυτοκίνητο.

Το νέο Opel Astra θα είναι το πρώτο στην ιστορία του μοντέλου που αποκτά Plug-in υβριδική τεχνολογία. Έτσι, το νέο μικρομεσαίο γερμανικό μοντέλο θα εφοδιάζεται με ένα θερμικό κινητήρα 1,6 λίτρων που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτρικό που θα αποδίδουν συνδυαστικά 180 ή 225 ίππους ανάλογα με την έκδοση. Η ηλεκτρική αυτονομία του θα αγγίζει τα 50 χιλιόμετρα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!