Το Dacia Jogger μετατρέπεται και σε κρεβάτι

Ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού Extreme και αξεσουάρ InNature λανσάρει η Dacia με στόχο να καταστήσει τα μοντέλα πιο φιλικά στην ύπαιθρο.

Το Dacia Jogger μετατρέπεται και σε κρεβάτι

Ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού Extreme και αξεσουάρ InNature λανσάρει η Dacia με στόχο να καταστήσει τα μοντέλα πιο φιλικά στην ύπαιθρο.

Έχοντας στη γκάμα της ένα μοντέλο πρακτικό όπως το Jogger η Dacia σκέφτηκε ότι μπορεί να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο την ευρυχωρία του, δημιουργώντας ένα ιδανικό εκδρομικό αυτοκίνητο, που μπορεί πέραν των άλλων να προσφέρει και ένα κρεβάτι για ύπνο στην εξοχή.

Δεν είναι ακριβώς ένα αυτοκινούμενο, με την απόλυτη έννοια του όρου, αλλά σίγουρα θα αποτελέσει μια αξιόλογη λύση για αυτούς που θέλουν να γίνονται ένα με τη φύση και δεν έλκονται από τις πολυτέλειες ενός ξενοδοχείο.

Το πίσω μέρος του Dacia Jogger μετατρέπεται σε ένα διπλό κρεβάτι, με απόλυτα επίπεδη επιφάνεια και στρώμα 1,9 μ. x 1,3 μ., που μπορεί να φιλοξενήσει και δύο άτομα, έχοντας μάλιστα, κάτω από αυτό και χώρο αποθήκευσης που φτάνει τα 220 λίτρα. Το πακέτο ύπνου ζυγίζει 50 κιλά και μπορεί να αποθηκευτεί στο πίσω μέρος ή να αφαιρεθεί όταν δεν χρειάζεται, με το Jogger να γίνεται ξανά 7θέσιο.

Το Sleep Pack όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο πακέτο έρχεται ως μέρος της νέας σειράς αξεσουάρ InNature. Επίσης, μαζί με αυτό παρουσιάστηκε και ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού με την ονομασία Extreme που θα συνοδεύει τα μοντέλα, Sandero Stepway, Duster και Jogger. Ξεχωρίζουν για την πιο περιπετειώδη εμφάνισή τους, με ανάλογο χρωματισμό.

Το πράσινο (Gedar Green) διατίθεται αποκλειστικά στις εκδόσεις Extreme, μαζί με τα καλύμματα των καθρεπτών σε καφέ (Cooper Brown) και μαύρες (Brilliant Black) ζάντες ελαφρού κράματος. Στο εσωτερικό οι αλλαγές έχουν γίνει πάνω στην ίδια φιλοσοφία, με περισσότερες «χάλκινες» λεπτομέρειες να βρίσκουν εφαρμογή. Επίσης, χρησιμοποιείται ένα νέο υλικό για τις επενδύσεις MicroCloud, το οποίο σύμφωνα με την Dacia είναι μαλακά, αλλά και ανθεκτικό.

Πέρα από την αισθητική, η έκδοση Extreme, είναι διαθέσιμες με τις τετρακίνητες εκδοχές του Duster, ενώ στα Sandero Stepway και Jogger διατίθεται με τη νέα τεχνολογία Extended Grip της Dacia. Αυτό το σύστημα σε συνεργασία με αυτό του ελέγχου ευστάθειας προσαρμόζει τις ρυθμίσεις έτσι ώστε να προσφέρει καλύτερη πρόσφυση σε δύσκολες συνθήκες.

Η Dacia διαθέτει τα πακέτα Speep Pack και τα αξεσουάρ InNature στα νέα Jogger ή ως αξεσουάρ στα μοντέλα που ήδη κυκλοφορούν, με τις παραγγελίες να ξεκινούν από το καλοκαίρι του 2023. Όσον αφορά την έκδοση Extreme για το Duster είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!