Ο Mark Webber με Porsche Taycan στην Τασμανία (video)

Μια Porsche Taycan 4 Cross Turismo είναι το όχημα με το οποίο ο Mark Webber απολαμβάνει μια από τις πιο ονειρεμένες διαδρομές των φίλων της οδήγησης.

Ο Mark Webber με Porsche Taycan στην Τασμανία (video)

Μια Porsche Taycan 4 Cross Turismo είναι το όχημα με το οποίο ο Mark Webber απολαμβάνει μια από τις πιο ονειρεμένες διαδρομές των φίλων της οδήγησης.

Όνειρο κάθε φίλου της οδήγησης είναι να πάρει ένα σπουδαίο αυτοκίνητο και να βρεθεί σε μια μοναδική διαδρομή. Σε ένα εκπληκτικό τοπίο, σε ένα μικρό δρόμο, με δύο λωρίδες ή και καθόλου, εκεί όπου ελάχιστοι θα επιλέξουν να κινηθούν, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή πίσω από το τιμόνι της μοναδικής κατασκευής των ονείρων του.

Για πολλούς από τους λάτρεις της ταχύτητας και των αυτοκινήτων, αυτό που έχουν στο μυαλό τους ως το απόλυτο dreamcar για την ιδανική διαδρομή, είναι μια Porsche. Από την πλευρά της η γερμανική εταιρεία τους χαρίζει τροφή για όνειρα, με το πιο πρόσφατο video να αφορά μια Porsche Taycan 4 Cross Turismo.

Πίσω από το τιμόνι της ο Mark Webber, σε μια διαδρομή στην Τασμανία που έχει το όνομα «Jacob’s Ladder». Ο δρόμος αυτός είναι μακριά από τον… πολιτισμό και ιδιαίτερα απαιτητικός, με δύσκολες στροφές, έχοντας τη φήμη μιας από τις πιο τρομακτικές διαδρομές στην Αυστραλία.

Ο Mark Webber, ο πρώην οδηγός της Formula 1 και πρωταθλητής αγώνων αντοχής της FIA, ξεδιπλώνει τις αρετές της Taycan σε ένα δρόμο όπου μετά βίας χωράει. Η ταχύτητά της είναι συναρπαστική, χωρίς στοιχεία εντυπωσιασμού, όπως ο δυνατός ήχος. Αρκείται στην αποτελεσματικότητα που της δίνουν οι ηλεκτρικοί κινητήρες της και αφήνει τον οδηγό να έρθει πιο κοντά στη φύση, απολαμβάνοντας την ησυχία που προσφέρει.

Ο all around χαρακτήρας της την καθιστά ακόμα πιο επιθυμητή, αφού δεν θέτει περιορισμούς και μπορεί να κινηθεί το ίδιο γρήγορα σε άσφαλτο και χώμα. Σίγουρα είναι ένα από τα αυτοκίνητα που μπαίνει ψηλά στην λίστα των «επιθυμητών» για την τέλεια διαδρομή και ας μην είναι στην Τασμανία αυτή.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!