Ασκήσεις ισορροπίας με την υπογραφή Bugatti

Tον τίτλο του πιο προσιτού, τροχοφόρου δημιουργήματος με τα σήματα της γαλλικής φίρμας διεκδικεί ένα ηλεκτρικό πατίνι που φέρει τα διακριτικά της Bugatti

Ασκήσεις ισορροπίας με την υπογραφή Bugatti

Tον τίτλο του πιο προσιτού, τροχοφόρου δημιουργήματος με τα σήματα της γαλλικής φίρμας διεκδικεί ένα ηλεκτρικό πατίνι που φέρει τα διακριτικά της Bugatti

Η γαλλική φίρμα είναι από τα πλέον «βαριά ονόματα» στον κόσμο των υπερβατικών υπεραυτοκινήτων αλλά και από τις πλέον «δυσπρόσιτες» λόγω φυσικά, του τιμήματος που συνεπάγονται οι εξωπραγματικές της κατασκευές και οι επιδόσεις που προσφέρουν. Υπάρχουν βέβαια και ορισμένες -ελάχιστες- όπως το συγκεκριμένο ηλεκτρικό πατίνι που φέρει τα σήματα της Bugatti και μάλλον αποτελεί ό,τι πιο προσιτό μπορεί να αποκτήσει κανείς σε τροχοφόρα Bugatti.

Για εκείνους που επιζητούν πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αξίζει να σημειωθεί  ότι πρόκειται για μια ανανεωμένη εκδοχή της αντίστοιχης κατασκευής που είχε παρουσιαστεί πέρυσι και η οποία ενσωματώνει μια νέα, μεγαλύτερη μπαταρία των 36 V με χωρητικότητα 15,6 Ah καθώς και ένα νέο ισχυρότερο μοτέρ 1000 W.

Ως αποτέλεσμα των παρεμβάσεων το ηλεκτρικό πατίνι υπόσχεται μέγιστη ταχύτητα 35 χλμ./ώρα αλλά και αυτονομία 56 χλμ. αντί 20 χλμ., στην προ «ανανέωσης» εκδοχή του.

Επιπλέον των παραπάνω ουσιαστικών αναβαθμίσεων, το ηλεκτρικό πατίνι διαθέτει αυξημένες διαστάσεις κατά μήκος και πλάτος, στοιχείο που σε συνδυασμό και με το μεγαλύτερο ύψος του «τιμονιού» εγγυώνται μεγαλύτερη σταθερότητα. Σε αυτό συνηγορούν και οι μεγαλύτεροι τροχοί των 10,0 ιντσών οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία «tubeless», προβάλλοντας ιδιαίτερη αντοχή στις κακοτοπιές.

Το εξοπλιστικό του παλμαρέ συμπληρώνει μια ψηφιακή οθόνη,  σύστημα κλειδώματος με κωδικό καθώς και φωτεινή υπογραφή με τα αρχικά EB να προβάλλονται στην άσφαλτο.

Διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις, κίτρινο και μαύρο προς τιμή του Ettore Bugatti και μια γαλάζια κατ΄αντιστοιχία με την πρόσφατη Mistral, το χαριτωμένο δίτροχο θα κατασκευάζεται από την Bytech και όχι φυσικά από την Bugatti, και αναμένεται να διατεθεί σε τιμές που αν και δεν έχουν ανακοινωθεί θα υπερβαίνουν τα περίπου 1.100 ευρώ της προ ανανέωσης εκδοχής του.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!