Τεχνολογικά προηγμένο το νέο Opel Astra 2021

Πιο τολμηρό, με περισσότερη τεχνολογία και εξηλεκτρισμένο

Τεχνολογικά προηγμένο το νέο Opel Astra 2021

Πιο τολμηρό, με περισσότερη τεχνολογία και εξηλεκτρισμένο

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του επερχόμενου Opel Astra δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εταιρεία. Δεν αποκαλύπτουν πλήρως το αυτοκίνητο, αλλά δίνουν μια καλή γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει. Οι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας αποτυπώνουν μια νέα πιο δυναμική προσέγγιση σχεδιαστικά.

Εξωτερικά κυριαρχεί η εξέλιξη του Opel Vizor που είδαμε για πρώτη φορά στο Mokka. Η ενιαία μάσκα που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του αμαξώματος αποτελεί το νέο πρόσωπο του επερχόμενου Astra. Οι λεπτοί προβολείς IntelliLux LED συμπληρώνουν την εικόνα στο εμπρός μέρος. Πίσω, το όνομα του μοντέλου το συναντάμε στο κέντρο της πόρτας.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι μεγάλες. Υιοθετείται η επόμενη γενιά του ψηφιακού πίνακα οργάνων Pure Panel. Δυο μεγάλες ευρείες οθόνες σε σειρά και με προσανατολισμό προς τον οδηγό, προβάλουν όλες τις πληροφορίες που αφορούν το αυτοκίνητο. Τα φυσικά χειριστήρια που έχουν μειωθεί στο ελάχιστο διακρίνονται για την ποιότητά τους. Όπως εξάλλου και όλη η κατασκευή, με χρήση υλικών που ξεχωρίζουν στην υφή.

Το επερχόμενο Opel Astra σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στο Russelsheim και η παραγωγή του θα ξεκινήσει φέτος. Θα είναι διαθέσιμο σε 5θυρη έκδοση και μια πιο πρακτική Sports Tourer. Φυσικά, η νέα γενιά θα ακολουθήσει τα χνάρια του εξηλεκτρισμού, με έκδοση Plug-in Hybrid που θα συμπληρώνουν τις βενζινοκίνητες και πετρελαίου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!