Opel Grandland GSe: Με νέα δυναμική

H κορυφαία έκδοση του Grandland επωφελείται από τα διακριτικά GSe που συνεπάγονται μια πιο δυναμική εμφάνιση καθώς και πιο σπορ ανάρτηση

Opel Grandland GSe: Με νέα δυναμική

H κορυφαία έκδοση του Grandland επωφελείται από τα διακριτικά GSe που συνεπάγονται μια πιο δυναμική εμφάνιση καθώς και πιο σπορ ανάρτηση

Μετά τα Astra και Astra Sports Tourer GSe, η Opel παρουσιάζει το επόμενο μοντέλο που τυγχάνει της μεταχείρισης GSe, ενισχύοντας την σπορ πλευρά του plug-in υβριδικού Grandland.

Η έκδοση GSe βασίζεται στην κορυφαία παραλλαγή του γερμανικού SUV η οποία φιλοξενεί στην αθέατη πλευρά της τον συνδυασμό του turbo κινητήρα  λίτρου με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, προσφέροντας συνδυαστική ισχύ 300 ίππων και τετρακίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι η έκδοση επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα διαμορφώνεται σε 235 χλμ./ώρα και σε 135 χλμ./ώρα σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη λειτουργία.

Ταυτόχρονα χάρη ακριβώς στο plug-in υβριδικό σύνολο η μέση κατανάλωση καυσίμου διαμορφώνεται σε 1,3 λίτρου/100 χλμ. και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε 29 γρ./χλμ.

Η έκδοση επωφελείται από ένα σπορ setup στην ανάρτηση η οποία αποτελείται από πιο σφικτά ελατήρια καθώς και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ FSD δια χειρός Koni τα οποία παραμετροποιούν τον βαθμό απόσβεσης αναλόγως την ποιότητα της ασφάλτου προκειμένου να προσφέρουν την ιδανική ισορροπία ανάμεσα σε άνεση και δυναμισμό.

Όπως ισχύει και για τις αντίστοιχες εκδόσεις του Astra, το Grandland GSe υιοθετεί μια σειρά από πιο αιχμηρά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που συνοψίζονται στην άφθονη παρουσία των σχετικών διακριτικών, τη δυνατότητα επιλογής ενός μαύρου καπό, τροχούς 19 ιντσών με μοτίβο που παραπέμπει στο Manta GSe Concept καθώς και σπορ καθίσματα επενδεδυμένα από Alcantara.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!