Porsche 911 GT3 RS Tribute to Carrera RS Package: Φόρος τιμής

Η σκληροπυρηνική 911 GT3 RS αποκτά μια νέα έκδοση σχεδιασμένη για την αμερικανική αγορά με έμπνευση την RS 2.7

Porsche 911 GT3 RS Tribute to Carrera RS Package: Φόρος τιμής

Η σκληροπυρηνική 911 GT3 RS αποκτά μια νέα έκδοση σχεδιασμένη για την αμερικανική αγορά με έμπνευση την RS 2.7

H γερμανική φίρμα δεν χάνει ευκαιρίες για ειδικές εκδόσεις, έτσι με αφορμή τα 50ά γενέθλια της RS 2.7 παρουσιάζει ένα εξοπλιστικό πακέτο για την 911 GT3 RS με την ομολογουμένως μακροσκελή ονομασία 911 GT3 RS Tribute tο Carrera RS Package, το οποίο θα διατεθεί αποκλειστικά στην αμερικανική αγορά.

To πακέτο προσθέτει στην εμφάνιση της 911 GT3 RS μια σειρά από νέα γραφικά και συνοδεύεται από ένα χρονογράφο στο ίδιο σχεδιαστικό ύφος καθώς και Non Fungible Tokens για τα οποία η γερμανική φίρμα επιφυλάσσεται να αποκαλύψει περισσότερα στο μέλλον.

Στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Tribute to Carrera RS Package ενσωματώνει ως standard επίσης το πακέτo Weissach και φυσικά όλες εκείνες τις πράσινες λεπτομέρειες τις οποίες η Porsche αποκαλεί Python Green στο αμάξωμα, ενώ στην ίδια απόχρωση υπακούν τα καλύμματα των καθρεπτών οι τροχοί από μαγνήσιο και τα άκρα της αεροδυναμικής πτέρυγας την οποία κοσμεί και το μοτίβο της αμερικανικής σημαίας.

Το ίδιο πράσινο ενσωματώνει και το κλειδί καθώς και οι βαλβίδες των ελαστικών ενώ με βάση στις αμερικανικές συνήθειες οι ιδιοκτήτες της ειδικής έκδοσης μπορούν να επιλέξουν απόχρωση και για τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Αντιστοίχως στο εσωτερικό οι λεπτομέρειες βάφονται επίσης στην απόχρωση Python Green με τις ραφές να υιοθετούν το ίδιο χρώμα ενώ οι αναβατήρες και η κεντρική κονσόλα φέρουν την ονομασία της έκδοσης. Ο χρονογράφος που συνοδεύει την έκδοση μιμείται το μοτίβο των τροχών μαγνησίου και υιοθετεί επίσης τις αποχρώσεις πράσινου λευκού στην κάσα και στο λουράκι.

Εκτός από το χρονογράφο οι ιδιοκτήτες της έκδοσης θα παραλάβουν και δύο ακριβείς αναπαραγωγές της Carrera RS του 1973 και της σημερινής GT3 RS υπό κλίμακα 1/43 καθώς και μια σειρά από Non Fungible Tokens που τους δίνουν πρόσβαση σε αγωνιστικές διοργανώσεις καθώς και σειρά ψηφιακά γραφικά. Προς το παρόν η γερμανική φίρμα δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα άυλα δωράκια που συνοδεύουν την έκδοση οι οποίες θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο.

Επίκεντρο της έκδοσης εξακολουθεί να αποτελεί ένας ατμοσφαιρικός επίπεδος εξακύλινδρος κινητήρας με χωρητικότητα 4,0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 520 ίππους και 465 Nm ροπής.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!