Suzusan αποκαλείται η εταιρεία του Hiroyuki (Hiro) Murase. Έχει επιτυχώς επανασχεδιάσει την αρχαία ιαπωνική τέχνη φινιρίσματος υφασμάτων Shibori, που σημαίνει κυριολεκτικά «στρίψιμο» ή «στρίφωμα». Πράγματι, η εταιρεία του με έδρα το Ντίσελντορφ έχει καταξιωθεί πολύ πέρα από την πόλη, με κομμάτια που κοσμούν την πασαρέλα του Dior και προσελκύουν A-list θαυμαστές, όπως η Natalie Portman.
Η μεταφορά του καλύτερου δυνατού σχεδιασμού στην Ευρώπη και στον κόσμο συνάδει με τις αξίες της Mazda. Ενώ οι ρίζες της Mazda βρίσκονται στην ιαπωνική πόλη της Χιροσίμα, αυτές της Suzusan βρίσκονται περίπου 500 χιλιόμετρα ανατολικά, πιο κοντά στο Τόκιο, στο χωριό Arimatsu, στην επαρχία Aichi.
Εκεί, στην πατρίδα του ιδρυτή της Suzusan, είναι όπου η άυλη κληρονομιά που ενσωματώνεται στις χειροτεχνίες αυτού του τεχνίτη έχει περάσει από γενιά σε γενιά για περισσότερα από 400 χρόνια. Σήμερα, οι νέοι εργάζονται ξανά με παραδοσιακό τρόπο στις βιοτεχνίες του Arimatsu.
Εμπλουτίζουν πολυτελή ρούχα φτιαγμένα από λεπτά νήματα, με ξεχωριστά, μοντέρνα σχέδια. Με έναν τρόπο που θυμίζει Mazda, η Suzusan χρησιμοποιεί και αναδημιουργεί με τολμηρό τρόπο παραδοσιακές τεχνικές σε επιλεγμένα υλικά, όπως χειροποίητο κασμίρ, αλπακά ή διαφανές μετάξι από την Ιαπωνία.
Η Mazda έχει πολλά κοινά σημεία με τη Suzusan. Και στις δύο μάρκες, οι παραδοσιακές αρχές χειροτεχνίας συνδυάζονται με μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία. Παίρνοντας συνηθισμένα αντικείμενα και τοποθετώντας τα σε ένα νέο πλαίσιο, χρησιμοποιούνται παλιές τεχνικές για να βρεθεί κάτι νέο και συναρπαστικό. Η εκτίμηση της αξίας του κενού χώρου ανάμεσα στα σχεδιαστικά αντικείμενα και τα μοτίβα, καθώς και η αναζήτηση έμπνευσης από τον γύρω κόσμο και τη φύση είναι αυτό που συνδέει τη Suzusan και τη Mazda.
Ο Hiroyuki (Hiro) Murase δηλώνει: «Αυτό που φτιάχνουμε δεν είναι απλώς ένα μαζικό προϊόν. Το ύφασμα είναι υφαντό στο χέρι. Όταν αγγίζεις την επιφάνεια, νιώθεις αυτή την απαλότητα. Μπορείτε να δείτε τη χρωματική διαβάθμιση, η οποία δεν εκτυπώνεται ή σχεδιάζεται από κάποιον υπολογιστή. Το φτιάχνουν χέρια, δάχτυλα και ο χρόνος. Είναι η τελειότητα στην ατέλεια με έναν φυσικό τρόπο. Και αυτό είναι, νομίζω, η ιαπωνική νοοτροπία».