Πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου Lexus NX

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Lexus NX θα γίνει στις 12 Ιουνίου

Πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου Lexus NX

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Lexus NX θα γίνει στις 12 Ιουνίου

Λίγο πριν την παρουσίαση της νέας γενιάς του Lexus NX, η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη του επίσημη φωτογραφία. Αφορά το πίσω μέρος του μοντέλου και δεν αποκαλύπτει πολλά, πέρα από το ενιαίο φωτιστικό σώμα, τη μικρή, ενσωματωμένη στην πέμπτη πόρτα αεροτομή και την αιχμηρή του σχεδίαση.

Το NX αναμένεται να εναρμονιστεί με τη σχεδιαστική ταυτότητα της Lexus, με τη μεγάλη μάσκα, τα λεπτά φωτιστικά σώματα LED και την κουπέ αισθητική που τονίζεται με την κλίση της οροφής στο τελείωμά της. Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, αναμένεται να εφοδιάζεται με τα γνωστά και δοκιμασμένα σύνολα του Toyota RAV4, με Plug-in υβριδική έκδοση με απόδοση πάνω από 300 ίππους, μια βασική 4κύλινδρη 2,5 λίτρων βενζίνης και μια μεγάλη V6 3,5 λίτρων.

Φυσικά αναβαθμισμένο θα είναι το τεχνολογικό υπόβαθρο του μοντέλου, αλλά και της ποιότητας που θα το συνοδεύει. Η επίσημη παρουσίαση του νέου Lexus NX έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 12 Ιουνίου, τότε που θα δοθούν και όλα τα επίσημα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!