Διάκριση για το “Volkswagen ID. Buzz Cargo”

Το “Volkswagen ID. Buzz Cargo” βραβεύτηκε ως το “International Van of the Year 2023” στην εκδήλωση “Stars Of The Year”.

Διάκριση για το “Volkswagen ID. Buzz Cargo”

Το “Volkswagen ID. Buzz Cargo” βραβεύτηκε ως το “International Van of the Year 2023” στην εκδήλωση “Stars Of The Year”.

Το υψηλού κύρους βραβείο του χώρου του επαγγελματικού οχήματος «International Van Of The Year 2023» (IVOTY) απονεμήθηκε στο Volkswagen ID Buzz Cargo. Ο Carsten Intra, Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα (Volkswagen Commercial Vehicles  VWCV), παρέλαβε το βραβείο από τον Jarlath Sweeney, Πρόεδρο του Ivoty, στην εκδήλωση της Γερμανικής Ένωσης Αυτοκινητοβιομηχανίας (VDA) «Stars Of The Year» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Το ID. Buzz Cargo έλαβε το πολυπόθητο αυτό διεθνές βραβείο πριν από την κυκλοφορία του στην αγορά. Το όχημα έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για μετακίνηση με ηλεκτρική μπαταρία και θα παραδοθεί σε πελάτες που αποσκοπούν σε μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Ο Carsten Intra δήλωσε σχετικά: «Έχουμε την τιμή και την υπερηφάνεια να παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο για το ID. Buzz Cargo. Ένα τεράστιο «Ευχαριστώ!» στην κριτική επιτροπή του IVOTY και σε όλους στη Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα που συνέβαλαν στη δημιουργία του ID. Buzz Cargo, το καλύτερο βαν στην κατηγορία του.»

Ο Πρόεδρος του Ivoty, Jarlath Sweeney, απένειμε το βραβείο εκ μέρους των 34 δημοσιογράφων επαγγελματικών οχημάτων από διάφορες χώρες που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του Ivoty: «Δε συμβαίνει πολύ συχνά μια εντελώς νέα πρόταση για van να έρχεται και να τραβάει τόσο πολύ ενδιαφέρον από την αγορά. Συγχαρητήρια στην ομάδα ανάπτυξης της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού οχήματος.»

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!