Νέο Toyota Sienta: Οδηγική άνεση και ευκολία για όλους

H Toyota ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου πλήρως ανασχεδιασμένου minivan Sienta στην αγορά της Ιαπωνίας.

Νέο Toyota Sienta: Οδηγική άνεση και ευκολία για όλους

H Toyota ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου πλήρως ανασχεδιασμένου minivan Sienta στην αγορά της Ιαπωνίας.

Το Toyota  Sienta λανσαρίστηκε πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2003 ως ένα όχημα που συνδυάζει την άνεση ενός minivan, με ευρύχωρη καμπίνα και θέσεις για επτά επιβάτες, σε ένα συμπαγές μέγεθος αμαξώματος. Κάθε γενιά του Sienta παρείχε σταθερή υποστήριξη στην οικογενειακή ζωή παραμένοντας κοντά στις ιαπωνικές οικογένειες. Αυτή η προσοχή στον σχεδιασμό έχει κερδίσει την αφοσίωση των οδηγών και τον θαυμασμό των επιβατών.

Η ομάδα που ανέλαβε την ανασχεδίαση του μοντέλου, έλαβε υπόψιν της όλες τις κριτικές των πελατών ώστε να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες τους. Συγκεκριμένα, διατηρήθηκε το εύχρηστο μήκος του οχήματος, η οικονομία καυσίμου και η προσιτή του τιμή, ενώ παράλληλα βελτιώθηκε περαιτέρω ο φιλικός προς το χρήστη χώρος της καμπίνας.

Επιπλέον, το νέο Sienta υιοθετεί ένα ανανεωμένο σύστημα κίνησης που επιτυγχάνει τόσο οικονομία καυσίμου όσο και οδηγικές επιδόσεις μέσω του TNGA, καθώς και τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας και προστασίας για την υποστήριξη των οικογενειακών διαδρομών.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με απλό εξωτερικό σχεδιασμό και τετραγωνισμένο σχήμα με στρογγυλεμένες γωνίες που δημιουργούν μια συμπαγή εμφάνιση, ενω παράλληλα, διατίθεται σε 7 διαφορετικά χρώματα. Στο εσωτερικό του Sienta επίσης κυριαρχεί ο απλός σχεδιασμός αλλα με ορισμένες “πινελιές” που κάνουν τη διαφορά και το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο, όπως ποτηροθήκες και υποδοχές για αντικείμενα. Στην κεντρική κονσόλα θα βρείτε μια οθόνη με ένα νεό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Ακολούθως, οι επιβάτες στο πίσω μέρος μπορούν να απολαύσουν το πρόσφατα σχεδιασμένο σύστημα κυκλοφορίας αέρα με αεραγωγούς ενσωματωμένους στην οροφή. Τα σκίαστρα στις πίσω συρόμενες πόρτες κάνουν τον ύπνο κατά τη διάρκεια μεγάλων ιδιαίτερα “ευκολη υπόθεση”. Το εσωτερικό, διατίθεται σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς.

Αξιοσημείωτος είναι επίσης ο ιδιαίτερα άνετος χώρος για τις αποσκευές καθώς και οι αποθηκευτικοί χώροι στο εσωτερικό της καμπίνας. Επιπλέον, το νέο Sienta διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά για μια ασφαλή, άνετη και βολική οδήγηση, όπως το σύστημα
“Toyota Safety Sense”.

Ο κινητήρας Dynamic Force 1,5 λίτρων για το υβριδικό σύστημα βελτιώνει την αποδοτικότητα του συστήματος και επιτυγχάνει εξαιρετική οικονομία καυσίμου (28,8 χλμ/λίτρο) σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTC. Ως βενζινοκίνητο όχημα επίσης, είναι κορυφαίο στην κατηγορία του, με απόδοση καυσίμου 18,4 km/λίτρο σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTC.

Επιπρόσθετα, το Sienta διατίθεται και σε τρείς διαφορετικούς τύπους (Type I, Type II, Type III), προσαρμοσμένους για αναπηρικό αμαξίδιο και με ιδιαίτερα απλή δομή, διευκολύνοντας έτσι ολόκληρη τη διαδικασία, από την επιβίβαση έως την ασφάλιση του αναπηρικού αμαξιδίου στη θέση του.

Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για ένα όχημα που μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες του κάθε πελάτη συνδυάζοντας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών και ανέσεων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!