Geneva International Motor Show: Ακυρώθηκε η έκθεση του Φεβρουαρίου

Ακυρώθηκε το Geneva International Motor Show στην Γενεύη, εξαιτίας της αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία και γεωπολιτική.

Geneva International Motor Show: Ακυρώθηκε η έκθεση του Φεβρουαρίου

Ακυρώθηκε το Geneva International Motor Show στην Γενεύη, εξαιτίας της αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία και γεωπολιτική.

Έπειτα απο ανακοίνωση του ιδρύματος ” Comité permanent du Salon international de l’automobile de Genève “, η πρώτη έκθεση του “Geneva International Motor Show”, που είχε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2023, ακυρώνεται.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε σε δήλωση του ιδρύματος, ο λόγος της ακύρωσης, σχετίζεται με την αβεβαιότητα που κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία και γεωπολιτική, καθώς και στους κινδύνους που σχετίζονται με την εξέλιξη της πανδημίας. Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε διεξαγωγή του GIMS 2023 σε δύο εκθέσεις, η πρώτη από τις 14 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2023 στο Palexpo της Γενεύης και η δεύτερη τον Νοέμβριο στη Ντόχα του Κατάρ. Επομένως, έπειτα απο την ακύρωση για τον Φεβρουάριο, παραμένει η έκθεση του Νοεμβρίου στο Κατάρ, για την οποία δεν έχουν οριστεί ακόμα ημερομηνίες.

Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε το GIMS 2023 στη Γενεύη τον Φεβρουάριο. Η βελτιωμένη μορφή της έκθεσης και το σχέδιο είχαν τύχει πολύ καλής υποδοχής. Αλλά τελικά, οι κίνδυνοι υπερέβαλαν τις ευκαιρίες“, λέει ο Maurice Turrettini.

Πιο συγκεκριμένα, το Geneva International Motor Show, θα υλοποιηθεί στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Ντόχα (DECC) καθώς και σε διάφορους άλλους αποκεντρωμένους χώρους, προσφέροντας πολλές μοναδικές και θεαματικές οδηγικές εμπειρίες. “Είμαστε τώρα πλήρως επικεντρωμένοι στη διοργάνωση της GIMS στη Ντόχα και ανυπομονούμε να επιβεβαιώσουμε σύντομα τις ημερομηνίες και τη μορφή αυτής της πρωτοποριακής έκθεσης με τους εταίρους μας στον Τουρισμό του Κατάρ“, καταλήγει ο Sandro Mesquita. Η εκδήλωση του Κατάρ έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!