Το Jeep Gladiator ακόμα πιο ξεχωριστό

Η Jeep προσφέρει το επιβλητικό της pick-up με το έντονο κίτρινο χρώμα High Velocity Yellow, κάνοντας πλέον αδύνατο για κάποιον να μην προσέξει το Gladiator.

Το Jeep Gladiator ακόμα πιο ξεχωριστό

Η Jeep προσφέρει το επιβλητικό της pick-up με το έντονο κίτρινο χρώμα High Velocity Yellow, κάνοντας πλέον αδύνατο για κάποιον να μην προσέξει το Gladiator.

Το Jeep Gladiator ξεχωρίζει στην κατηγορία των pick-up χάρη στην επιβλητική του εμφάνιση, τη δυνατότητα αφαίρεσης τμημάτων του αμαξώματος, τον ισχυρό turbo diesel V6 3.0 κινητήρα και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, οι οποίες είναι αντίστοιχες με εκείνες του θρυλικού Wrangler.

Για όσους πιστεύουν ότι το επιβλητικό pick-up θα μπορούσε να τραβήξει ακόμα περισσότερο τα βλέμματα, η Jeep για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων προσφέρει το Gladiator με την έντονη κίτρινη βαφή, High Velocity Yellow.

Αποτελώντας μια επιλογή για όσους ασφαλώς δεν ανησυχούν αν θα τραβούν τα βλέμματα, το High Velocity Yellow συνεχίζει μια παράδοση της Jeep στην προσφορά πολύ ξεχωριστών χρωματικών επιλογών για τα Wrangler και Gladiator.

«Από την παρουσίαση του Jeep Gladiator η εξατομίκευση αποτέλεσε βασικό χαρακτηριστικό του μοντέλου», σημείωσε ο Jim Morrison, Επικεφαλής της Jeep για τη Β. Αμερική. «Η απαίτηση των πελατών μας για ξεχωριστά χαρακτηριστικά οδήγησε και στην επιλογή της διάθεσης του High Velocity Yellow στο Gladiator, χρώμα το οποίο ενισχύει περαιτέρω το μοναδικό χαρακτήρα του μοντέλου μας».

Το Jeep Gladiator είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη με τον ισχυρό turbo diesel V6 κινητήρα των 3,0 λίτρων με απόδοση 264 ίππων και 600Nm ροπής. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν την πιστοποίηση (off-road) Trail Rated, ενώ προσφέρουν την επιλογή αφαίρεσης (πόρτες – οροφή) και αναδίπλωσης (παρμπρίζ) τμημάτων του αμαξώματος για μέγιστη επαφή με τη φύση. Στην Ελλάδα το εντυπωσιακό pick-up ταξινομείται ως ελαφρύ επαγγελματικό όχημα, ενώ όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας καλύπτεται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 160.000 χιλιόμετρα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!