Νέο Peugeot 408: Η αποκάλυψη σε… σφαίρα

Η ιδιαίτερη αποκάλυψη του νέου Peugeot 408 Fastback μέσα σε μία σφαίρα, μαγνητίζει τα βλέμματα!

Νέο Peugeot 408: Η αποκάλυψη σε… σφαίρα

Η ιδιαίτερη αποκάλυψη του νέου Peugeot 408 Fastback μέσα σε μία σφαίρα, μαγνητίζει τα βλέμματα!

Το νέο Peugeot 408 Fastback φιλοξενείται και παρουσιάζεται μέσα σε μια διάφανη σφαίρα που περιστρέφεται, στο μουσείο τέχνης Louvre-Lens στην περιοχή Lens της Γαλλίας.

H προβολή του νέου μοντέλου, εφόσον πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δυναμικο και καινοτόμο fastback με μοναδική εμφάνιση, έπρεπε σαφώς να είναι εμπνευσμένη. Μία ταλαντούχα ομάδα καλλιτεχνών, μηχανικών και τεχνικών από το Παρισινό δημιουργικό στούντιο Superbien πήρε την ιδέα της «Σφαίρας», και τη μετέτρεψε  σε μια πραγματικότητα που κόβει την ανάσα και που φαίνεται να αψηφά τη βαρύτητα.

Η πρωτότυπη αυτή εγκατάσταση τοποθετήθηκε στον εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο του Louvre-Lens, ένα μουσείο τέχνης που βρίσκεται στην περιοχή Lens της Γαλλίας.

“Μας άρεσε πολύ η ιδέα αυτού του έργου τέχνης το οποίο είναι πρωτότυπο και όμορφο, ενώ αναδεικνύει πλήρως το νέο μας μοντέλο. Το νέο Peugeot 408 παρουσιάζεται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο στον υπέροχο και μοντέρνο περιβάλλοντα χώρο του Louvre-Lens” λέει η Linda Jackson, CEO της Peugeot.

“Η Peugeot κινείται και καινοτομεί σε όλους τους τομείς. Η διάφανη σφαίρα που σχεδιάστηκε για το νέο Peugeot 408 αναδεικνύει τη γοητεία του μοντέλου από κάθε γωνία. Η εγκατάσταση αυτή είναι απολύτως σύμφωνη με την εφαρμογή της νέας εταιρικής ταυτότητας της μάρκας” προσθέτει ο Phil York, Marketing and Communication Director της Peugeot.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!