Το επόμενο MINI Cabrio θα είναι (και) ηλεκτρικό

Ο διάδοχος του σημερινού μοντέλου θα κυκλοφορήσει το 2025

Το επόμενο MINI Cabrio θα είναι (και) ηλεκτρικό

Ο διάδοχος του σημερινού μοντέλου θα κυκλοφορήσει το 2025

Τα πλάνα της ΜΙΝΙ για το δεύτερο μισό της δεκαετίας που διανύουμε περιλαμβάνουν και το ανοικτό της μοντέλο. Όπως ανακοινώθηκε, το σημερινό MINI Cabrio θα έχει διάδοχο, ο οποίος θα παρουσιαστεί το 2025. Έτος κατά την οποία θα κυκλοφορήσουν τα τελευταία μοντέλα της βρετανικής μάρκας με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Κάτι που μαρτυρά ότι το ανοικτό τετραθέσιο μοντέλο θα κυκλοφορήσει τόσο σε συμβατική όσο και σε ηλεκτρική έκδοση. Άλλωστε από το 2030 η ΜΙΝΙ θα διαθέτει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

«Το MINI Cabrio έχει ένα μεγάλο και ιδιαίτερα πιστό fan club. Αυτό αποδεικνύεται και από την υψηλή ζήτηση για το τελευταίο πρόσφατα ανανεωμένο μοντέλο», δήλωσε ο Bernd Korber, επικεφαλής της μάρκας. «Επομένως είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την επιτυχία αυτής της αυτοκινητιστικής φιλοσοφίας στο μέλλον».

Οδηγούμε το ΜΙΝΙ Countryman JCW

Η ανανεωμένη έκδοση του MINI Cabrio λανσαρίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες φέροντας την αποκλειστική εξωτερική απόχρωση Zesty Yellow. Η εξάγωνη μάσκα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, οι στάνταρ προβολείς LED έχουν επανασχεδιαστεί όπως και τα πλαϊνά φινιστρίνια (Side Scuttles), τα μαύρα πλαίσια των θόλων των τροχών έχουν νέο περίγραμμα, και τα πίσω φώτα με μοτίβο Union Jack εντάσσονται τώρα στον στάνταρ εξοπλισμό.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!