Εδαφική επέκταση για τα Fiat Scudo και E-Scudo

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα τους στην Ευρωπαϊκή αγορά, τα νέα Fiat Scudo και E-Scudo ξεκινούν την πορεία τους και στην αγορά της Ν. Αμερικής.

Εδαφική επέκταση για τα Fiat Scudo και E-Scudo

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα τους στην Ευρωπαϊκή αγορά, τα νέα Fiat Scudo και E-Scudo ξεκινούν την πορεία τους και στην αγορά της Ν. Αμερικής.

H Fiat Professional αποτελεί ηγέτη της αγοράς στη Βραζιλία την τελευταία δεκαετία. Μετά τα best-sellers Ducato και Fiorino ενισχύει, περαιτέρω την παρουσία της στη Λατινική Αμερική, με την άφιξη του νέου Scudo στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού.

Αυτή η εξέλιξη, πέραν από την επέκταση της γκάμας, σηματοδοτεί και τη διάθεση από τη μάρκα του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος στη Ν. Αμερική, το οποίο θα είναι η ιδανική επιλογή για τις επιχειρήσεις που εστιάζουν τη δραστηριότητά τους στα αστικά κέντρα.

Με το λανσάρισμα του νέου ελαφρού επαγγελματικού μοντέλου, η Fiat Professional καλύπτει όλες τις κατηγορίες πέραν από την Ευρώπη και στη Ν. Αμερική, με το Fiorino στα μικρά van, το νέο Scudo στα μεσαία και το Ducato στα μεγάλα.

Εκμεταλλευομένη τη μεγάλη της μηχανολογική παράδοση, η Fiat Professional εφοδιάζει το νέο Scudo, τόσο με κινητήρες diesel (1.5 TD 120 ίππων), όσο και με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που αποτελείται από έναν προηγμένο κινητήρα απόδοσης 100 kW (136 ίπποι) και μια συστοιχία μπαταριών με χωρητικότητα 75 kWh, που εξασφαλίζουν αυτονομία έως και 300 χλμ.

Πέραν από τα προηγμένα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, η Fiat Professional εστιάζει στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αλλά και στις πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης. Το Scudo αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα ευελιξίας, με εκατοντάδες συνδυασμούς αμαξωμάτων, κινητήριων συνόλων και εξοπλισμού, να μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε εξατομικευμένη ανάγκη.

Η διάθεση του νέου Scudo/E-Scudo στη Ν. Αμερική διευρύνει την παρουσία της Fiat Professional -της πρώτης μάρκας που δημιουργήθηκε με απόλυτη στόχευση στα ελαφράεπαγγελματικάοχήματα– με ένα μοντέλο που συνδυάζει την άνεση και ασφάλεια ενός επιβατικού μοντέλου με την αποτελεσματικότητα ενός αποδοτικού επαγγελματικού μοντέλου.

Τα νέα Scudo και E-Scudo είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά, με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση (με ισχύ έως 200.000 χλμ.) και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!