Το μονοθέσιο τρίτροχο ηλεκτρικό Solo EV στο Goodwood

Ένα μοναδικό αμιγώς ηλεκτρικό όχημα πόλης θα κάνει την πρώτη του ευρωπαϊκή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Το μονοθέσιο τρίτροχο ηλεκτρικό Solo EV στο Goodwood

Ένα μοναδικό αμιγώς ηλεκτρικό όχημα πόλης θα κάνει την πρώτη του ευρωπαϊκή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Η ElectraMeccanica Vehicles κατασκευάστρια αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων από τον Καναδά. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα οχήματά της είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες της πόλης και των προαστίων και θα παρουσιάσει το Solo EV για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood που πραγματοποιείται από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου.

Το Solo EV έχει κατασκευαστεί με κατανόηση των αναγκών, της ψυχολογίας και του τρόπου ζωής στα αστικά κέντρα, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις καθημερινές απαιτήσεις των σημερινών οδηγών και επιχειρήσεων. Πρόκειται για ένα συμπαγές, μονοθέσιο, τρίτροχο όχημα που έχει τη δυνατότητα να κινηθεί με ταχύτητα έως 130 χλμ./ώρα, και διαθέτει αυτονομία έως 160 χλμ.

Το Solo διαθέτει επίσης ζώνες σύνθλιψης εμπρός και πίσω, προστασία από πλευρικές συγκρούσεις, roll bar, έλεγχο περιορισμού ροπής καθώς και υδραυλικό τιμόνι, υδραυλικά φρένα, κλιματισμό και σύστημα ψυχαγωγίας Bluetooth. Η τιμή του είναι 18.500 δολάρια ΗΠΑ για το καταναλωτικό μοντέλο και 24.500 δολάρια για το μοντέλο Solo Cargo με προσανατολισμό στις παραδόσεις, το οποίο διαθέτει διευρυμένους χώρους φορτίου.

Το ElectraMeccanica Solo EV θα εκτίθεται στην ηλεκτρική λεωφόρο του Φεστιβάλ Ταχύτητας «Electric Avenue» και θα συμμετέχει επίσης στην ανάβαση του Goodwood δύο φορές καθημερινά ως μέρος της δημοφιλούς επίδειξης μετακίνησης αυτοκινήτων δρόμου «Batch 6».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!