Νέο Citroen C3 έκδοση Elle, με κομψές τροποποιήσεις

Η Citroen συνεργάστηκε με το περιοδικό Elle για την παραγωγή μιας νέας παραλλαγής του C3, με μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες.

Νέο Citroen C3 έκδοση Elle, με κομψές τροποποιήσεις

Η Citroen συνεργάστηκε με το περιοδικό Elle για την παραγωγή μιας νέας παραλλαγής του C3, με μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες.

Η Citroen προσέθεσε ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού στη γκάμα του C3, με την ονομασία Elle, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το ομώνυμο γαλλικό περιοδικό μόδας. Το νέο μοντέλο αποκτά διχρωμία, ταπετσαρία Alcantara και λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την Elle στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Ο βασικός σχεδιασμός του C3 παραμένει αμετάβλητος, με το ίδιο καμπυλωτό σχήμα αμαξώματος, διαιρούμενους προβολείς και air bumps κατά μήκος των πλευρών. Ωστόσο, το Elle αποκτά στάνταρ διχρωμία, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πέντε χρώματα αμαξώματος σε συνδυασμό με λευκή ή μαύρη οροφή.

Υπάρχουν επίσης ματ ασημί και μπλε πινελιές, οι οποίες αναδεικνύουν στοιχεία όπως τα περιβλήματα των εμπρός προβολέων ομίχλης και τα πλευρικά προστατευτικά. Το μότο του περιοδικού Elle «Since 1945 & forever» αναγράφεται στην οροφή, σε ένα ασπρόμαυρο μοτίβο κορδέλας.

Οι ματ ασημί μπλε λεπτομέρειες συνεχίζονται στο εσωτερικό και το C3 Elle είναι εξοπλισμένο με καθίσματα Advanced Comfort της Citroen με επένδυση από ανοιχτό γκρι ύφασμα και Alcantara. Διαθέτουν επίσης σατινέ μπλε ανταύγειες στις πλάτες και υπάρχει το λογότυπο και το μότο της Elle στα πατάκια. Το επενδυμένο με Alcantara ταμπλό είναι επίσης μοναδικό για το νέο μοντέλο.

Ο βασικός εξοπλισμός του C3 Elle περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, φιμέ τζάμια, δερμάτινο τιμόνι και κάμερα οπισθοπορείας. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο κινητήρες βενζίνης 1,2 λίτρων PureTech με 82 ή 108 ίππους, με τον δεύτερο να είναι εξοπλισμένος με αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!