Η Huracan με αύξοντα αριθμό 20.000 βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της Lamborghini

Οκτώ χρόνια επιτυχίας για τη Lamborghini Huracan, μέσα από 12 εκδόσεις δρόμου και τρεις εκδόσεις πίστας.

Η Huracan με αύξοντα αριθμό 20.000 βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της Lamborghini

Οκτώ χρόνια επιτυχίας για τη Lamborghini Huracan, μέσα από 12 εκδόσεις δρόμου και τρεις εκδόσεις πίστας.

Η 20.000ή Lamborghini Huracan είναι μια STO σε γκρι ματ χρώμα και ανήκει σε έναν πελάτη στο Πριγκιπάτο του Μονακό. H Super Trofeo Omologata (STO) είναι η καλύτερη έκδοση δρόμου της Huracan και βρίσκεται στην κορυφή της σειράς Huracan τους με ατμοσφαιρικούς κινητήρες που προσφέρουν μεγάλη ισχύ και δυναμική οδηγική συμπεριφορά. Το μοντέλο κυκλοφόρησε το 2014.

«Στην αποκάλυψή της είπαμε ότι με τη Huracan, η Lamborghini γράφει το επόμενο κεφάλαιο στη μεγάλη ιστορία της», είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας, Stephan Winkelmann. «Η Huracan έχει προσφέρει μια εξέλιξη σχεδιασμού, τεχνογνωσίας, οδηγικής περιπέτειας και ρεκόρ. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει σπορ αίσθηση σε κάθε περιβάλλον, από την καθημερινή οδήγηση έως την πίστα. Κάθε Huracan παραμένει πιστή σε αυτή τη φιλοσοφία της Lamborghini, ενώ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό το μοντέλο πέρα από ο πρωταγωνιστής των αγώνων ενιαίου τύπου Super Trofeo, έχει αποδείξει την κυριαρχία του στην κατηγορία GT3 σε όλο τον κόσμο».

Στα οκτώ χρόνια της ζωής του μοντέλου έχουν παρουσιαστεί 12 εκδόσεις δρόμου και τρεις αγωνιστικές.

Από το 2014, το 71% των πελατών έχει επιλέξει τις εκδόσεις coupé και το 29% τις ανοιχτές εκδόσεις. Κορυφαία στις πωλήσεις είναι η αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου έχει παραδοθεί πάνω από το 32% όλων των εκδόσεων Huracan και ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο και η Κίνα. Αυτή η σταθερή επιτυχία συνεχίζεται και σήμερα, με τις Huracán να συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο ρεκόρ πωλήσεων του 2021 με 2.586 μονάδες.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!