Hyundai Staria Lounge Camper για διακοπές χωρίς ξενοδοχείο

To minivan της Hyundai προσφέρει εξωτερική παροχή νερού, ρεύμα, τέντα και στρώμα αέρα, για διακοπές και ταξίδια χωρίς περιορισμούς.

Hyundai Staria Lounge Camper για διακοπές χωρίς ξενοδοχείο

To minivan της Hyundai προσφέρει εξωτερική παροχή νερού, ρεύμα, τέντα και στρώμα αέρα, για διακοπές και ταξίδια χωρίς περιορισμούς.

Με το Staria η Hyundai κατάφερε κάτι που φαίνονταν αδύνατον, εξελίσσοντας ένα minivan ικανό να εκπληρώσει τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού. Το οικογενειακό μοντέλο, με τη φουτουριστική σχεδίαση, έκανε πρεμιέρα πέρυσι, -αλλά δυστυχώς δεν διατίθεται στη δική μας αγορά- και είναι διαθέσιμο σε πολλές μορφές, με εσωτερική διαμόρφωση από δύο έως 11 θέσεις.

Το περιπετειώδες minivan παρουσιάστηκε στη Νότια Κορέα και διατίθεται ως Camper 4 και Camper 11, ανάλογα με τον αριθμό των θέσεων. Διατίθεται με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη τέντα, στρώμα αέρα, για άνεση στον ύπνο και περισσότερους χώρους.

Χάρη στο τετραγωνισμένο σχήμα του, προσφέρει ευρυχωρία στη καμπίνα του, με την έκδοση Staria Lounge Camper, να ενσωματώνει πολλά καλούδια. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα ψυγείο 36 λίτρων, νεροχύτη και βρύση, ένα πτυσσόμενο τραπέζι και αρκετά ράφια αποθήκευσης.

Επίσης, μπορείς να συνδέσεις μια ντουσιέρα στο πίσω μέρος, εκεί όπου υπάρχει και μια πρίζα για τροφοδοσία με ρεύμα διαφορών συσκευών. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να κρατά ανοιχτή την πίσω μεγάλη πόρτα του Staria Lounge Camper κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς να ανησυχείς για έντομα που μπορεί να μπούνε στο εσωτερικό, αφού το κορεατικό minivan διαθέτει και κουνουπιέρα. Στο εσωτερικό υπάρχει αρκετός χώρος για να κοιμηθούν με όλες τους τις ανέσεις δύο άτομα.

Το μόνο πράγμα που λείπει από το Staria είναι μια ηλεκτρική έκδοση, καθώς θα ταίριαζε και με την προχωρημένη φουτουριστική σχεδίαση του αμαξώματος. Προς το παρόν διατίθεται μόνο με έναν 4κύλινδρο turbodiesel κινητήρα 2,2 λίτρων και έναν ατμοσφαιρικό V6 3,5 λίτρων, με βενζίνη και υγραέριο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!