Δυο δημιουργίες Sur Mesure της Bugatti, εμπνευσμένες από το φως

Μέσω του προγράμματος εξατομίκευσης της μάρκας οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία τους και αυτά τα δύο μοντέλα είναι η απόδειξη.

Δυο δημιουργίες Sur Mesure της Bugatti, εμπνευσμένες από το φως

Μέσω του προγράμματος εξατομίκευσης της μάρκας οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία τους και αυτά τα δύο μοντέλα είναι η απόδειξη.

Από το ατελιέ της Bugatti στο Molsheim βγαίνουν μοναδικά κομμάτια, αυτοκίνητα που ποτέ δεν είναι ίδια με κάποιο προηγούμενο ή επόμενο. Η αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για εξατομίκευση έχει οδηγήσει σε μια τεράστια συλλογή φινιρισμάτων, υλικών και μοτίβων ώστε το τμήμα κατά παραγγελία δημιουργιών, Sur Mesure, να μπορεί να προσαρμόζει τα υπερ-σπορ αυτοκίνητά της μάρκας. Δύο τέτοια αυτοκίνητα αποκαλύφθηκαν από τη Bugatti, μια Chiron Super Sport και μια ζωγραφισμένη στο χέρι Chiron Pur Sport.

Ο τρόπος με τον οποίο τα πάνελ του αμαξώματος αντανακλούν το φως συνεχίζει να αποτελεί πηγή δημιουργικής έμπνευσης. Είτε είναι κάτω από τεχνητό φως κάτω από το φως ενός ήλιου, τα σχήματα και τα σχέδια που δημιουργούνται είναι εντυπωσιακά.

Μία από τις πρώτες Chiron Super Sport που παραδόθηκαν αντλεί από αυτή τη μοναδική πηγή έμπνευσης. Η «Vagues de Lumière» είναι ζωγραφισμένη στο χέρι με βάση το χρώμα California Blue και περιβάλλεται από ανάλαφρες γραμμές που χρειάστηκαν πολλές εβδομάδες εργασίας. Στο εμπρός μέρος φέρει τον αριθμό 38, σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη και ολοκληρώνεται με λεπτομέρειες, όπως ζάντες μαγνησίου σε πορτοκαλί Arancia Mira. Το χρώμα επεκτείνεται και στο εσωτερικό της καμπίνας. Η Chiron Super Sport είναι το απόλυτο Grand Tourisme, σχεδιασμένο για μεγάλα ταξίδια με πολυτέλεια και ταχύτητες έως 440 χλμ./ώρα.

Η Chiron Super Sport έφυγε από το ατελιέ της μάρκας μαζί με μια ζωγραφισμένη στο χέρι Chiron Pur Sport, με εμφανές Blue Carbon και ρίγες Nocturne να περιβάλλουν το αμάξωμα της, ενώ η σημαία της Γαλλίας κοσμεί τα δύο άκρα της πίσω πτέρυγας. Ο αριθμός 9 είναι ζωγραφισμένος στο χαρακτηριστικό μπλε, το εθνικό αγωνιστικό χρώμα της Γαλλίας, το οποίο υπάρχει και στο δερμάτινο σαλόνι του αυτοκινήτου. Η Chiron Pur Sport είναι η πιο ευέλικτη Bugatti που δημιουργήθηκε ποτέ και νιώθει σαν στο σπίτι της όταν στρίβει στους στενούς ορεινούς δρόμους.

Η περίπλοκη διαδικασία δημιουργίας αυτών των εξαιρετικών σχεδίων του αμαξώματος κράτησε περίπου πέντε εβδομάδες, αρχίζοντας με μια σειρά δισδιάστατων σχημάτων που εφαρμόστηκαν στις τρισδιάστατες επιφάνειες του αυτοκινήτου με ακρίβεια χιλιοστού. Στη συνέχεια, οι τεχνίτες της Bugatti ζωγράφισαν με το χέρι πολλές στρώσεις ώστε να επιτύχουν την ψευδαίσθηση της αντανάκλασης του φωτός. Μόλις ολοκληρώθηκε η βαφή, περάστηκε διάφανο βερνίκι.

Το τμήμα εξατομίκευσης της Bugatti, Sur Mesure βασίζεται στην ιστορία της μάρκας και στην τεχνογνωσία ικανών σχεδιαστών και μηχανικών ώστε να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για εξατομικευμένα σχέδια, υλικά και φινιρίσματα. Στο πλαίσιο του προγράμματος οι πελάτες ξεναγούνται στον κόσμο των δυνατοτήτων που τους ανοίγονται. Κατά τη διαμόρφωση μιας Bugatti οι επιλογές εξωτερικών χρωμάτων και δερμάτινων φινιρισμάτων είναι σχεδόν απεριόριστες, αλλά για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι, αναλαμβάνει η Bugatti Sur Mesure. Από την αρχική σχεδίαση μέχρι την παραγωγή οχημάτων και την παράδοση, οι πελάτες ζούν μια ολοκληρωμένη, μοναδική εμπειρία, δημιουργώντας το αυτοκίνητο των ονείρων τους.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!