Η νέα Lamborghini Huracan Tecnica θα αποκαλυφθεί στις 12 Απριλίου

Πρόκειται για μία από τις δύο ειδικές εκδόσεις της Huracan, που εξελίσσονται πριν τη διακοπή παραγωγής του μοντέλου.

Η νέα Lamborghini Huracan Tecnica θα αποκαλυφθεί στις 12 Απριλίου

Πρόκειται για μία από τις δύο ειδικές εκδόσεις της Huracan, που εξελίσσονται πριν τη διακοπή παραγωγής του μοντέλου.

Μια νέα έκδοση της Lamborghini Huracan αναμένεται να ενταχθεί στη γκάμα του μοντέλου στις 12 Απριλίου. Μια εικόνα teaser επιβεβαιώνει ότι η νέα έκδοση θα χρησιμοποιεί έναν κινητήρα V10 που ίσως είναι ο ατμοσφαιρικός V10 5,2 λίτρων που χρησιμοποιούν όλες οι εκδόσεις της Huracan από την παρουσίαση της, το 2014.

Φήμες στο διαδίκτυο λένε ότι η Huracan Tecnica είναι μια σκληροπυρηνική παραλλαγή υψηλής απόδοσης του μοντέλου που αναμένεται να σταματήσει να παράγεται την επόμενη χρονιά. Η Lamborghini έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι προγραμματίζει δύο εκδόσεις της Huracan ως μέρος του σχεδίου της «να ολοκληρώσει την εποχή των κινητήρων εσωτερικής καύσης και να προχωρήσει στον υβριδισμό».

Ένα από αυτά τα μοντέλα θεωρείται ότι είναι μια εκτός δρόμου έκδοση της Huracan που ονομάζεται Huracan Sterrato, το ίδιο όνομα που χρησιμοποιείται σε μια μοναδική πρωτότυπη έκδοση του μοντέλου που αποκαλύφθηκε το 2019.

Ωστόσο, το μοντέλο που θα αποκαλυφθεί στις 12 Απριλίου φημολογείται ότι είναι μια σκληροπυρηνική παραλλαγή δρόμου, που προσδιορίζεται ως μια ελαφρώς πιο φιλική εκδοχή της άγριας Huracan STO.

Από τις κατοχυρώσεις εμπορικών σημάτων αποκαλύφθηκε ότι η Lamborghini ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει το όνομα Huracan Tecnica σε ένα μοντέλο που ακούγεται πως θα έχει τις επιδόσεις της STO με μια πιο φιλική στο χρήστη προσέγγιση. Σχεδόν σίγουρα θα χρησιμοποιήσει τον V10 κινητήρα 640 ίππων, 5,2 λίτρων, που έχει και η STO, καθώς και τις τροποποιήσεις του πλαισίου και της ανάρτησης του μοντέλου. Θα έχει στάνταρ κεραμικά φρένα και η κίνηση θα πηγαίνει αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Ωστόσο, το αμάξωμα θα έχει αρκετές διαφοροποιήσεις και θα τοποθετηθεί οπτικά μεταξύ της βασικής Huracan και της STO.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!