Αγωνιστική Toyota GR Supra GT4 50 Edition για λίγους

Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής, μόλις 6 αυτοκινήτων.

Αγωνιστική Toyota GR Supra GT4 50 Edition για λίγους

Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής, μόλις 6 αυτοκινήτων.

Η Toyota GR Supra GT4 50 Edition είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής που θα είναι διαθέσιμη μόνο για έξι τυχερούς στον κόσμο.

Η GR Supra GT4 κυκλοφορεί εδώ και σχεδόν δύο χρόνια σε μόλις 50 αντίτυπα, ενώ έχει λάβει μέρος σε περισσότερους από 250 αγώνες, συγκεντρώνοντας ένα αξιόλογο αριθμό νικών που φτάνει τις 36, ενώ έχει «ανέβει» και 78 φορές στο βάθρο.

Η νέα εκδοχή με τα διακριτικά GR Supra GT4 50 Edition παρουσιάζεται για τον εορτασμό τη συμπλήρωση 50 νικών σε αγώνες. Όλα τα αυτοκίνητα είναι βαμμένα στο κόκκινο χρώμα της Toyota Gazoo Racing και έχουν ένα αυτοκόλλητο «50 Edition” στις πόρτες τους.

Επίσης η Toyota έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό του αγωνιστικού αυτοκινήτου, τοποθετώντας νέα καθίσματα της OMP με το λογότυπο GR Supra GT4, το οποίο συναντάμε και στο ταμπλό.

Κάτω από το καπό του αγωνιστικού Toyota υπάρχει ένα 3λιτρος υπερτροφοδοτούμενος 6κύλινδρος κινητήρας με 430 ίππους που συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων με μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Τέλος, το αγωνιστικό αυτοκίνητο ζυγίζει 145 κιλά λιγότερα από αυτό της παραγωγής.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!