Drift μέσα σε εμπορικό κέντρο; Η Toyota αλλάζει τις διαφημίσεις αυτοκινήτου

Το δεύτερο σποτ της σειράς «Pitch» είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από το προηγούμενο.

Drift μέσα σε εμπορικό κέντρο; Η Toyota αλλάζει τις διαφημίσεις αυτοκινήτου

Το δεύτερο σποτ της σειράς «Pitch» είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από το προηγούμενο.

Τι θα γινόταν αν οι διαφημίσεις αυτοκινήτων ήταν εξίσου συναρπαστικές με τα ίδια τα αυτοκίνητα; Η Toyota απαντά με το δεύτερο μέρος της σειράς «Pitch» που ονομάζεται «The Focus Group». Οι οδηγοί της Toyota Gazoo North America Racing (TGR-NA) κάνουν ελιγμούς ακριβείας με αγωνιστικά αυτοκίνητα και ένα GR86 γύρω, αλλά και μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο. Όμως, καθώς οι διαφημιστές ζητούν μια πιο συντηρητική προσέγγιση, το Focus Group, η ομάδα στην οποία το παρουσιάζουν, χάνει αμέσως το ενδιαφέρον της.

Με τις ολοκαίνουργιες εκδόσεις του GR86 τις GR Supra drift και racing και τους οδηγούς του TGR-NA  Frederic Aasbø, Ken Gushi και Jhonnattan Castro στο τιμόνι, τα αυτοκίνητα χορεύουν μέσα στο εμπορικό κέντρο με τρόπο που ικανοποιεί οπτικά και ακουστικά.

Το «The Focus Group» είναι ένα σποτ τεσσάρων λεπτών που γυρίστηκε στους σκονισμένους διαδρόμους ενός εγκαταλειμμένου εμπορικού κέντρου στα προάστια του Σικάγο. Δημιουργήθηκε από την Sweatpants Media σε συνεργασία με την Toyota Gazoo Racing, σε ένα  περίπλοκο γύρισμα τριών ημερών με πολικές θερμοκρασίες μέσα στο κτήριο, που γέμιζε από το τρίξιμο και τη μυρωδιά των ελαστικών, καθώς οι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων γλιστρούσαν προσεκτικά στους διαδρόμους.

«Μετά από ένα τόσο διασκεδαστικό και επιτυχημένο γύρισμα με την Toyota για το Supra είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε ξανά για να κάνουμε το «The Focus Grou με το GR86», δήλωσε ο παραγωγός Elliot Blanco. «Θέλαμε μια μοναδική τοποθεσία για αυτό και είμαστε πολύ τυχεροί που βρήκαμε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο έξω από το Σικάγο. Με την τέλεια τοποθεσία, εκπληκτικά αυτοκίνητα και καταπληκτικούς οδηγούς, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια απίστευτα ταινία. Ανυπομονούμε για την επόμενη!»

Δείτε εδώ το «The Focus Group»


Δείτε εδώ το πρώτο σποτ της σειράς «Pitch»

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!