Η Land Rover θα στείλει έναν τυχερό στο διάστημα

H Land Rover διοργανώνει διαγωνισμό στον οποίο ο νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι στο διάστημα με την Virgin Galactic.

Η Land Rover θα στείλει έναν τυχερό στο διάστημα

H Land Rover διοργανώνει διαγωνισμό στον οποίο ο νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι στο διάστημα με την Virgin Galactic.

H Land Rover, σε συνεργασία με την Adventure of a Lifetime Sweepstakes και την εταιρεία διαστημικών ταξιδιών του Richard Branson, Virgin Galactic, προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της βρετανικής μάρκας οι οποίοι διαμένουν στις ΗΠΑ. Το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού είναι μια διαστημική πτήση με τη Virgin Galactic, την εταιρεία που λάνσαρε την ιδέα του… τουρισμού στο διάστημα, επιτρέποντας σε πελάτες της να βιώσουν συνθήκες μηδενικής βαρύτητας σε πτήσεις με διαστημόπλοιο.

Η αξία ενός εισιτηρίου για πτήση με το διαστημικό αεροσκάφος της Virgin Galactic, το οποίο ταξιδεύει σε απόσταση υψηλότερη των 80 χλμ. από την επιφάνεια της γης, όριο πέραν του οποίου η NASA θεωρεί ότι ξεκινάει το διάστημα, ανέρχεται στα 450.000 δολάρια. Ωστόσο, η Land Rover προσφέρει αυτή την ευκαιρία σε έναν τυχερό πελάτη της δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις συμμετοχές τους στο διαγωνισμό έως τις 20 Ιουνίου, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 15 Αυγούστου του 2022.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν, προσκαλώντας και φίλους τους στο διαγωνισμό. Η παραγγελία ενός καινούργιου αυτοκινήτου Land Rover εξασφαλίζει 50 «λαχνούς» στον ιδιώτη που την έκανε, ενώ η αγορά ενός καινούργιου οχήματος της εταιρείας ισοδυναμεί με 100 λαχνούς.

«Οι ιδιοκτήτες της Land Rover αγαπούν την περιπέτεια, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους προσφέρουμε την ευκαιρία να κερδίσουν τη μεγαλύτερη περιπέτεια του 21ου αιώνα: ένα μοναδικό ταξίδι στο διάστημα, με τη Virgin Galactic», δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Jaguar Land Rover, Joe Eberhardt. «Η Land Rover και η Virgin Galactic μοιράζονται το ίδιο πνεύμα καινοτομίας και εξερεύνησης και τώρα μαζί, προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες μας την περιπέτεια της ζωής τους».

Land Rover

«Η Virgin Galactic και η Land Rover έχουν οικοδομήσει μια ισχυρή εταιρική σχέση που έχει τις ρίζες της στην υπέρβαση των ορίων και στην αναζήτηση του ανεξερεύνητου. Η εμπειρία μας στη διαστημική πτήση είναι απαράμιλλη και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Land Rover για να προσφέρουμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι σε έναν από τους πολύτιμους πελάτες της», δήλωσε ο Blair Rich, πρόεδρος της Virgin Galactic.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!