Ακόμα πιο σπορ το CUPRA Leon e-Hybrid

Η CUPRA έκανε βελτιώσεις στο Leon e-Hybrid με στόχο να τονώσει ακόμα περισσότερο τα δυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Ακόμα πιο σπορ το CUPRA Leon e-Hybrid

Η CUPRA έκανε βελτιώσεις στο Leon e-Hybrid με στόχο να τονώσει ακόμα περισσότερο τα δυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Το CUPRA Leon είτε στην 5θυρη εκδοχή του, είτε στη Sportstourer, διακρίνεται για τη δυναμική οδική συμπεριφορά του και την εξελιγμένη γκάμα κινητήρων που προσφέρει και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δύο εκδόσεις Plug-in Hybrid.

Εστιάζοντας στις τελευταίες, που είναι διαθέσιμες με απόδοση 204 και 245 ίππων, η CUPRA προχώρησε σε ενδυνάμωση των σπορ χαρακτηριστικών τους. Αναλυτικότερα, τα CUPRA Leon e-Hybrid στέκονται τώρα 25 χιλ. χαμηλότερα, με την κίνηση αυτή να λειτουργεί ευεργετικά στο «ζύγισμα» του αυτοκινήτου, αφού χαμηλώνει σημαντικά το κέντρο βάρους, προσφέροντας καλύτερη ακρίβεια στις στροφές, αλλά και βελτιωμένη αεροδυναμική.

Επιπλέον, τα Leon e-Hybrid διαθέτουν πλέον και φρένα από τη Brembo. Οι δαγκάνες της Brembo συνδυάζονται με μεγαλύτερους δίσκους σε σχέση με την απλή εκδοχή του μοντέλου (370×32χιλ.), ενώ διαθέτουν και 4πίστονες δαγκάνες για βελτιωμένη απόδοση. Τα φρένα της Brembo συνοδεύονται και από αλλαγές στην ανάρτηση, με μεγαλύτερο κάμπερ για πιο σπορ χαρακτηριστικά.

Η πιο ισχυρή έκδοση CUPRA Leon e-Hybrid των 245 ίππων μπορεί να συνδυαστεί πλέον και με ένα πιο σπορ πακέτο VZ CUP. Στο εσωτερικό διακρίνεται για τα σπορ καθίσματα CUPBucket, που είναι ντυμένα με δέρμα, σκούρο ή μπλε πετρόλ. Τα συγκεκριμένα καθίσματα είναι τοποθετημένα χαμηλά, προκειμένου να βελτιώσουν το διαθέσιμο χώρο, αλλά και να προσφέρουν πιο εργονομική θέση, που είναι σημαντική σε ένα σπορ αυτοκίνητο όπως το CUPRA Leon.

Εξωτερικά ξεχωρίζει για την carbon αεροτομή, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο στην 5θυρη εκδοχή του μοντέλου, τα σκούρα αεροδυναμικά βοηθήματα στο πλάι του αυτοκινήτου και τα προαιρετικά διαθέσιμα καλύμματα carbon για τους εξωτερικούς καθρέπτες.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!