Jeep Wrangler Beach Edition: Surfin’ USA

Για όσους θυμούνται τους θρυλικούς Beach Boys, η μεγάλη τους επιτυχία Surfin’ USA, ταιριάζει γάντι στο Jeep Wrangler Beach Edition, μια έκδοση που το καθιστά ιδανικό για τις παραλίες των ΗΠΑ και όχι μόνο.

Jeep Wrangler Beach Edition: Surfin’ USA

Για όσους θυμούνται τους θρυλικούς Beach Boys, η μεγάλη τους επιτυχία Surfin’ USA, ταιριάζει γάντι στο Jeep Wrangler Beach Edition, μια έκδοση που το καθιστά ιδανικό για τις παραλίες των ΗΠΑ και όχι μόνο.

Οι δημιουργοί του Jeep Wrangler Beach Edition είχαν στο μυαλό τους το αιώνιο καλοκαίρι της διάσημης παραλίας Daytona στη Φλόριντα και τους οπαδούς του σερφ που την κατακλύζουν όλο το χρόνο, όταν σχεδίαζαν αυτή την έκδοση. Φανταχτερά πουκάμισα, κερωμένες σανίδες και παιχνίδια με τα κύματα είναι το φόντο αυτής της συλλεκτικής έκδοσης, της οποίας θα παραχθούν μόλις 500 μονάδες.

Κάθε χρόνο, η διοργάνωση Jeep Beach, με επίκεντρο τη διάσημη παραλία Daytona στη Φλόριντα των ΗΠΑ, συγκεντρώνει περισσότερους από 200.000 φίλους της μάρκας και 20.000 αυτοκίνητα. Oι συμμετέχοντες στη διοργάνωση πραγματοποιούν επίσης σημαντικό φιλανθρωπικό έργο, έχοντας προσφέρει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα.

Για να γιορτάσει αυτή την εκδήλωση, η Jeep ετοίμασε την περιορισμένη έκδοση Wrangler Beach Edition για το 2022, η οποία θα φέρει μια σειρά στοιχείων που την καθιστούν ιδανική για παραλίες και αυτούς που αγαπούν τις παραθαλάσσιες δραστηριότητες.

Με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (κατά 3,8 εκ.), καμία αμμώδης παραλία δε θα αποτελεί εμπόδιο για το Jeep Wrangler Beach Edition. Oι αλλαγές περιλαμβάνουν επίσης την τοποθέτηση ελαστικών BF Goodrich T/A KO2 σε τροχούς 17 ιντσών και φαρδύτερα φτερά ώστε να τα φιλοξενήσουν.

Επιπλέον, η καινούργια έκδοση διαθέτει πιο κοντό διαφορικό στον πίσω άξονα και ενισχυμένη πόρτα χώρου αποσκευών, ώστε οι φανατικοί του σερφ να μεταφέρουν με μεγαλύτερη ευκολία τον εξοπλισμό τους. Εξωτερικά, το Jeep Wrangler Beach Edition ξεχωρίζει χάρη στα ειδικά αυτοκόλλητα και το κίτρινο χρώμα High Velocity που κάνει αυτό το Wrangler να μην περνάει απαρατήρητο.

«Όπως και το ετήσιο Easter Jeep Safari στη Γιούτα, το Jeep Beach στη Φλόριντα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις των φίλων της Jeep», ανέφερε ο κ. Jim Morrison, επικεφαλής της μάρκας στη Βόρεια Αμερική. «Ακούμε τις επιθυμίες των φίλων μας για οχήματα που είναι έτοιμα να κατακτήσουν τις παραλίες και έτσι με αφορμή αυτή τη μεγάλη γιορτή παρουσιάζουμε τη συλλεκτική έκδοση Jeep Beach Edition, αλλά και το νέο εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα High Velocity».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!