Παραίτηση του CEO της McLaren Automotive, Mike Flewitt

Αποχωρεί μετά από 8 χρόνια παρουσίας στο τιμόνι της βρετανικής μάρκας παραγωγής supercar

Παραίτηση του CEO της McLaren Automotive, Mike Flewitt

Αποχωρεί μετά από 8 χρόνια παρουσίας στο τιμόνι της βρετανικής μάρκας παραγωγής supercar

Το διάδοχο του Mike Flewitt στην κορυφή της ιεραρχίας της, αναζητεί η McLaren Automotive, μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο Flewitt ανέλαβε ως Chief Operating Officer τον Ιούνιο του 2012 και προήχθη σε CEO τον Ιούλιο του 2013. Έκτοτε, οδήγησε τη McLaren Automotive σε μια σπουδαία διαδρομή, που την έκανε μία από τις κορυφαίες μάρκες πολυτελών supercars στον κόσμο, επεκτείνοντας την γκάμα των μοντέλων  της εταιρείας με τη σειρά Ultimate, τη σειρά των Hypercars που περιλαμβάνει τη βραβευμένη McLaren GT και την υβριδική McLaren Artura.

«Αισθάνομαι απίστευτα περήφανος που οδήγησα τη McLaren Automotive στο μεγαλύτερο μέρος της πρώτης, άκρως επιτυχημένης, δεκαετίας της και νιώθω προνομιούχος που έπαιξα ρόλο στην απίστευτη ιστορία της McLaren. Η επιτυχία αυτής της νέας εταιρείας, οφείλεται στους πολλούς, παθιασμένους και ταλαντούχους ανθρώπους με τους οποίους είχα τη χαρά να συνεργαστώ και θα ήθελα να δω αυτή την επιτυχία να συνεχίζεται» δήλωσε ο Flewitt.

«Ο Mike έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αναγνώριση της McLaren ως μία από τις κορυφαίες μάρκες πολυτελών supercars στον κόσμο, φτάνοντας την σε ένα επίπεδο επιτυχίας που οι ανταγωνιστές μας χρειάστηκαν πολλές δεκαετίες για να καταφέρουν. Ευχαριστούμε τον Mike για την τεράστια συνεισφορά του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές του αναζητήσεις» δήλωσε ο Paul Walsh, Εκτελεστικός Πρόεδρος του McLaren Group. Η αναζήτηση του διαδόχου του Mike Flewitt έχει ήδη αρχίσει, ενώ έως τότε ο Michael Macht, μη εκτελεστικός Διευθυντής, θα αναλάβει τις τεχνικές και λειτουργικές διαδικασίες και ο Paul Walsh τις πωλήσεις, το marketing και τις δημόσιες σχέσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!