Ένα ολόκληρο Nightclub μέσα σε ένα Ibiza

Το νέο project της SΕΑΤ μετατρέπει το Ibiza σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με decks DJ, φώτα strobe και mocktail bar

Ένα ολόκληρο Nightclub μέσα σε ένα Ibiza

Το νέο project της SΕΑΤ μετατρέπει το Ibiza σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με decks DJ, φώτα strobe και mocktail bar

Φαίνεται ότι η SEAT εκμεταλλεύτηκε την ενέργεια της, κατά τα lockdown εξ αιτίας της πανδημίας, για να μετατρέψει ένα Ibiza σε μικροσκοπικό κινητό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Η ισπανική μάρκα, με τη βοήθεια του DJ Woody Cook και έμπνευσή από την Ibiza, γνωστή παγκοσμίως για τα πάρτυ της, κατασκεύασε μια κονσόλα μίξης DJ στο ταμπλό. Αυτή συνδέεται με το ηχοσύστημα 300 watt, ενώ το κομμάτι που παίζει εμφανίζεται στην οθόνη infotainment 9,2 ιντσών του αυτοκινήτου.

Στο μοντέλο έχουν προστεθεί φώτα LED και strobe στην καμπίνα, ενώ ένα mocktail bar με πλήρη εξοπλισμό έχει προσαρμοστεί στο χώρο των αποσκευών του Ibiza. Η Seat έχει σχεδιάσει ακόμη και το δικό της λογότυπο νυχτερινού κέντρου για τις πόρτες του Ibiza και, μόλις παρκάρει το αυτοκίνητο, ο οδηγός μπορεί να απλώσει ένα κόκκινο χαλί με ενσωματωμένα φώτα LED και ένα βελούδινο σχοινί.

Το ανανεωμένο SEAT Ibiza, στο οποίο βασίζεται το concept car, κυκλοφόρησε νωρίτερα εφέτος, με μια σειρά από στιλιστικές και τεχνολογικές βελτιώσεις. Οι κυριότερες αλλαγές είναι στο εσωτερικό, με την εταιρεία να προσφέρει τώρα ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και επιλογή μεταξύ δύο «πλωτών» οθονών infotainment 8,25 ή 9,2 ιντσών.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!