Marco Polo: To τροχόσπιτο με την υπογραφή της Mercedes-Benz (video)

Το premium van μετατρέπεται σε χώρο διαμονής με λίγες απλές κινήσεις

Marco Polo: To τροχόσπιτο με την υπογραφή της Mercedes-Benz (video)

Το premium van μετατρέπεται σε χώρο διαμονής με λίγες απλές κινήσεις

Η αγορά των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων αναπτύσσεται διεθνώς, καθώς λόγω της πανδημίας όλο και περισσότεροι επιλέγουν αυτόν τον τρόπο διακοπών. Η πρόταση της Mercedes-Benz στην κατηγορία είναι το Marco Polo, το οποίο βασίζεται στο πολυτελές van Vito και με ορισμένες αλλαγές γίνεται ένα σύγχρονο τροχόσπιτο. Στην ανανεωμένη του έκδοση, το Marco Polo εφοδιάζεται με τελευταίας γενιάς πετρελαιοκινητήρες, την αερανάρτηση AIRMATIC, πλήρη λίστα συστημάτων ασφαλείας και συνδεσιμότητας.

Η κορυφαία έκδοση Marco Polo ACTIVITY 300 d με τους 239 ίππους και τα 500 Nm ροπής, εμφανίζει μέση κατανάλωση 6-6,6 λίτρα ανά 100 χλμ. και επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 7,9 δλ (μέγιστη ταχύτητα 210 χλμ/ώρα). Διαθέσιμες είναι επίσης οι εκδόσεις 250 (με 190 ίππους), 220 d (με 163 ίππους), 200 d (με 136 ίππους) και 170 d (με 102 ίππους). Οι τιμές του στη Γερμανία αρχίζουν από τα 50.880 ευρώ, για την έκδοση 200 d.

Μέσω της οθόνης αφής στην κεντρική κονσόλα ή της ειδικής εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο, ο οδηγός και οι επιβάτες του Marco Polo μπορούν να επεκτείνουν την οροφή ή να ρυθμίσουν ιδανικά τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης, με λίγες κινήσεις τα πίσω καθίσματα μετατρέπονται σε κρεβάτι.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!