Ένα Nissan Juke για τις παραλίες

Το πρωτότυπο Juke Fuji Sunset Buggy λατρεύει την άμμο

Ένα Nissan Juke για τις παραλίες

Το πρωτότυπο Juke Fuji Sunset Buggy λατρεύει την άμμο

Το πρωτότυπο Juke Fuji Sunset Buggy, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Ισπανία πήρε το όνομά του από το ομώνυμο εξωτερικό χρώμα της γκάμας του μοντέλου της Nissan, συνδυάζοντας τους πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος πάνω από το όρος Fuji στην Ιαπωνία με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα στις ακτές της Μεσογείου.

Το πρωτότυπο μοντέλο είναι μια εκδοχή του compact crossover σχεδιασμένη για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, που εξερευνούν τις καλύτερες παραλίες με τις σανίδες του surf, στην οροφή του αυτοκινήτου τους.

Δείτε ακόμη: Το νέο Qashqai στις εκθέσεις της Nissan (τιμές)

Συγκεντρώνοντας τα χαρακτηριστικά που εκτιμούν όσοι αγαπούν τα καλοκαιρινά σπορ, το Nissan Juke είναι ένα compact crossover κατασκευασμένο στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου. Χρησιμοποιεί τον βενζινοκινητήρα DIG-T 1,0 λίτρου με ισχύ 114 ίππων, που προσφέρει επιδόσεις, οικονομία καυσίμου και ποιότητα κύλισης.

Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες και οι αναβαθμίσεις «over – the – air», κάνουν το Juke πιο συνδεδεμένο από ποτέ. Ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού του μοντέλου, διαθέτει το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect, οθόνη αφής 8 ιντσών, Wi-Fi hotspot εντός αυτοκινήτου και αναγνώριση φωνής. Η τεχνολογία ProPILOT της Nissan προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση διεύθυνσης, επιτάχυνσης και πέδησης, σχεδιασμένη για χρήση σε αυτοκινητόδρομο και σε κυκλοφορία σε μια λωρίδα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!