Nissan: Συνεργασία με την Acciona στον τομέα της μικροκινητικότητας

Η Nissan αναλαμβάνει την διάθεση των ηλεκτρικών οχημάτων της Silence μέσα από το ευρωπαϊκό δίκτυο καταστημάτων της.

Nissan: Συνεργασία με την Acciona στον τομέα της μικροκινητικότητας

Η Nissan αναλαμβάνει την διάθεση των ηλεκτρικών οχημάτων της Silence μέσα από το ευρωπαϊκό δίκτυο καταστημάτων της.

Η Nissan ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων μικροκινητικότητας Silence της Ισπανικής ACCIONA. Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, η Nissan θα έχει δικαιώματα διανομής για τη σειρά προϊόντων Silence, συμπεριλαμβανομένων του microcar Silence S04 και των ηλεκτρικών δίκυκλων, μέσω του εκτεταμένου δικτύου λιανικής της σε όλη την Ευρώπη.

Η αρχή θα γίνει τον Ιούνιο του 2024 με πωλήσεις στην Γαλλία και την Ιταλία, ενώ το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει η αγορά της Γερμανίας.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Nissan θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από λύσεις μικροκινητικότητας της Silence, ξεκινώντας με το S04 Nanocar.

Nissan x Silence Partnership Announcement

Σχεδιασμένο για ευελιξία σε πολυσύχναστα περιβάλλοντα πόλης, το συμπαγές, ελαφρύ ηλεκτρικό όχημα (EV) διατίθεται σε δύο παραλλαγές, τις L6e και L7e, προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις αστικές ανάγκες οδήγησης όλων των ειδών.

Κάθε έκδοση διαθέτει μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία, από 149 χλμ. (L7e) έως 175 χλμ. (L6e), με την τελική ταχύτητα να φτάνει αντίστοιχα τα 45 χλμ./ώρα (L6e) και τα 85 χλμ./ώρα (L7e). Το S04 Nanocar τροφοδοτείται από δύο αφαιρούμενες μπαταρίες των 5,6 kWh, οι οποίες μπορούν να φορτίσουν είτε πάνω στο όχημα σε ειδικούς σταθμούς (θα διατίθεται με συνδρομή), είτε στο σπίτι / στο γραφείο, αφού αφαιρεθούν.

Η συγκεκριμένη συνεργασία ταιριάζει στο «The Arc» – το νέο επιχειρηματικό σχέδιο της Nissan, το οποίο επικεντρώνεται στην αύξηση της αξίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Μεταξύ άλλων προτεραιοτήτων, στο επίκεντρο του The Arc βρίσκεται η σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με οργανισμούς που έχουν το ίδιο πνεύμα, για την προώθηση της επιχειρηματικής ανάπτυξης και μετασχηματισμού.

Θυμίζουμε πως στην Ελλάδα, την επίσημη εισαγωγή και διανομή των προϊόντων της Silence έχει αναλάβει η Kosmoride.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!